Rousch menu | Juni | Juli | Augustus | September

Een sprankelende huiscocktail vooraf

 

Zalmcarpaccio op limoencrème met tartaar van tonijn, zoetzure komkommer en een wasabisaus

Begeleidende wijn: Viura, Maruesa de Atiza, Carinena, Spanje

***

Iberico ham met twee coquilles, rucola, pijnboompitten en een PX dressing

Begeleidende wijn: Chardonnay, Mendoza, Alicante, Spanje

(meerprijs per glas € 5,75)

***

Scampi op pasta met gepofte groenten en een tuinkruiden-roomsaus
Begeleidende wijn: ....................

***

Kalfsoester van de kalfslende op aardappelpuree met tuinbonen en bieslook, sugar snaps, rode paprika uit de oven en frisse gemarineerde komkommer

geserveerd met een rode wijn saus met uitjes en roze peper

Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier

***

Een cheesecake-frambozen taartje met mango, aardbeien coulis en bosvruchten sorbet

Begeleidende wijn: Branchetto, Piemonte, Italïe  

(meerprijs per glas € 5,75)

Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden juni, juli, augustus en september 2020 (met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 57,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

 

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’. Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!