Rousch menu | Oktober | November | December

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Gebakken en gerookte dorade op paddenstoelen, little gem, courgettes en schorseneren gemarineerd in mierikswortel met een mosterd vinaigrette

Begeleidende wijn: wijn van de sommelier 

***

Sandwich van knolselderij uit de oven besprenkeld met fijne olijfolie, kruiden, sushi azijn en citrus, artisjok, cherry tomaat, avocado, snijboontjes en rucola begeleid door een tartufata
sojadressing met gemarineerde ossenhaas

Begeleidende wijn: Mendoza, Chardonnay, Valencia, Spanje (meerprijs per glas € 5,50)

***

Gebakken scampi’s op een pasta  met een pompoensaus met courgettes, groene asperges, rucola en Parmezaanse kaas

Begeleidende wijn: Delbeaux, Viogmier, Pays d’Oc, Frankrijk

***

Hertenrugmedaillon op puree met paddenstoelen, rode kool, gebakken spruitjes en gekaramelliseerde witlof met een rode wijn saus met Grand Manier en preiselbeeren

Begeleidende wijn: Terra Linda, Syrah, La Mancha, Spanje

***

Chocoladeijs met een notencrumble en misérable geserveerd met een vanille-rumsaus

Begeleidende wijn: Maury Grenat VDN Frankrijk (meerprijs per glas € 5,50)


Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden Oktober | November | December 2019 (met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 56,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon. Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!