Rousch menu | Oktober | November | December

Een sprankelende huiscocktail vooraf

 

Carpaccio van hert met een tartufata-crème, courgette uit de oven, Parmezaanse kaas,

frisée en gebakken paddenstoelen  

Begeleidende wijn: Altemura, Apulo, Puglia, Italië 

***

Ceviche van zeebaars, rode ui, avocado, koriander, tomaat, limoen, mais,

een roos van gerookte zalm, sepia en little jam met een honing-mosterd-mango saus

 Begeleidende wijn: Mud house, Sauvignon, Nieuw zeeland  (meerprijs per glas € 5,75)

***

Roodbaars met groene asperges en ravioli met ricotta en spinazie geserveerd             

met een martini saus met dragon en tomaat

Begeleidende wijn: Care, Chardonnay, Carinena, Spanje

***

                                                                              Tournedos met bospaddenstoelen, rozeval aardappeltjes,

                                                                                              seizoensgroenten en een Port saus

Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier

***

Gebakken gember-appel, kaneelijs, vanille ijs, rood fruit coulis

en een vanille saus met Liquor 43              

Begeleidende wijn: Moscatel, Douro, Poca Portugal  (meerprijs per glas € 5,75)

 

Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden oktober, november en december 2020

(met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 57,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

 

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’. Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!