Een sprankelende huiscocktail vooraf
Carpaccio van hert met een tartufata-crème, courgette uit de oven, Parmezaanse kaas,
frisée en gebakken paddenstoelen
Begeleidende wijn: Altemura, Apulo, Puglia, Italië
***
Ceviche van zeebaars, rode ui, avocado, koriander, tomaat, limoen, mais,
een roos van gerookte zalm, sepia en little jam met een honing-mosterd-mango saus
Begeleidende wijn: Mud house, Sauvignon, Nieuw zeeland (meerprijs per glas € 5,75)
***
Roodbaars met groene asperges en ravioli met ricotta en spinazie geserveerd
met een martini saus met dragon en tomaat
Begeleidende wijn: Care, Chardonnay, Carinena, Spanje
***
Tournedos met bospaddenstoelen, rozeval aardappeltjes,
seizoensgroenten en een Port saus
Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier
***
Gebakken gember-appel, kaneelijs, vanille ijs, rood fruit coulis
en een vanille saus met Liquor 43
Begeleidende wijn: Moscatel, Douro, Poca Portugal (meerprijs per glas € 5,75)
Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden oktober, november en december 2020
(met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 57,00 per persoon
Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee
Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’. Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel
Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!
Auberge De Rousch
Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen
T 045 571 58 90
F 045 574 10 23
info@derousch.nl
Dat kan direct en eenvoudig via onderstaande knop.