Rousch menu | Oktober | November | December |

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Carpaccio van tonijn op een wasabi-wakamecrème met diverse schaaldieren

Begeleidende wijn: Altano, Symington, Douro, Portugal

***

Buffelmozzarella met tomaat op een carpaccio van chioggia biet, groene asperges, geschaafde Pecorino en een sorbet van biet met een ahorn-balsamico dressing

Begeleidende wijn: Verdeca, Masseria pietrosa, Puglia, Italie ( Meerprijs per glas €5,50)

***

Vis van de dag met ingelegde zalm op een pasta met groene kruiden, tomaat en Romanesco begeleid door een witte portsaus met dille

Begeleidende wijn: Chardonnay, Care, Carinena, Spanje

***

Hertenhaasfilet op Bourgondische wijze met paddenstoelen, zuurkoolstamppot, roomboterspruiten en preiselberen

Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier

***

Tarte tatin met een crumble van noten en een vanille parfait
Begeleidende wijn: Malvasia Dolce, Emilia Romagna, Italie (meerprijs per glas €4,75)


Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden Oktober | November | December2018 (met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 53,00 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon. Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!