Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | april | mei | juni

Een sprankelende huiscocktail vooraf

 

Gemarineerde Zalm | Appel | Dille | Mierikswortel | Wakamé |
Aubergines | Frisee | Venkel | Rode ui | Limoen | Hollandse garnalen
Begeleidende wijn:
Wijn v/d Sommelier

***
Carpaccio van rode biet | Choggia biet | Crumble van geitenkaas | Serranoham | Saffraan |
Ui | Kappertjes | Frisee | Walnoten | Bieslook | Olijfolie
Begeleidende wijn:
Godello, Cimabella, Bierzo, Spanje
(meerprijs van €6,75 per glas)

***
Gebakken scampi’s en coquilles | Haricot verts | Rode ui |Venkel |
Rozeval aardappel | Witte balsamico | Mierikswortel
Begeleidende wijn:
Viognier, Vellas, Pays d’OC

***

Lamsfilet | Spinazie Risotto | Asperge | Bimi | Stoof van lam
Begeleidende wijn:
Pinot Noir, Beaumans, Pays d’oc Frankrijk

***
Vanille ijs | Aardbeien | Pernodsabayon | Chocolade chips
Begeleidende wijn:
Muscat d’Asti, Piëmonte Italië
(meerprijs van €6,75 per glas)

 

Ons ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden april, mei en juni 2022
(met uitzondering van de feestdagen)
voor de prijs van € 63,50 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.

Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!