Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | april mei juni

Voorgerecht
Vitello tonato | Verse tonijn | Kappertjes | Frisée | Gepofte tomaat
Begeleidende wijn: Medusa, Viognier, Languedoc, Frankrijk

Tussengerecht 1
Iberico ham | Coquilles |Pedro-Ximénèz siroop
Begeleidende wijn: Courtada Velha, Alentejano, Portugal
(meerprijs van €7,25 per glas)

Tussengerecht 2
Gebakken zalm | Asperges | Riesling-bieslook saus | Krielaardappeltjes
Begeleidende wijn: Monjardin, Chardonnay, Navarra, Spanje

Hoofdgerecht
Duet van lamsfilet en ‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Rode wijnsaus met tijm | In rode bietensiroop gekonfijte ui | Courgette uit de oven | Aardappelpuree met tuinbonen en couscous
Begeleidende wijn: Wijn v/d sommelier

Nagerecht
Aardbeien | Pernod sabayon | Vanille ijs
Begeleidende wijn: Moscato, Asti, Piemonte, Italië
(meerprijs van €7,25 per glas)

Ons  ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden april, mei en juni 2023
(met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 65,50 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.

Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!