Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Voorgerecht
Hollandse garnalen | Courgettes uit de oven | Granny Smith gemarineerd in gember | Frisée | Cocktailsaus
Begeleidende wijn: Chenin Blanc, Bad Brothers, Robertson, Zuid Afrika
Tussengerecht 1
Burrata | Iberico ham | Parmezaanse kaas | Artisjok | Rucola | Walnoten | PX dressing | Zoetzure venkel
Begeleidende wijn: Verdejo, Hillanda, La Mancha, Spanje
(meerprijs van €7,25 per glas)
Tussengerecht 2
Gebakken zalm | Pasta en peulvruchten | Tomaten-concassé | Tomaten-basilicumsaus
Begeleidende wijn: Coutada Velha, Alentejo, Portugal
Hoofdgerecht
Kalfsoester | Pasta | Girolles | Gepofte groente | Haricots verts | Rode portsaus
Begeleidende wijn: Wijn v/d sommelier
Nagerecht
Panna cotta | Rood fruit | Rode vruchtencoulis | Vanille ijs
Begeleidende wijn: Moscato, Asti, Piemonte, Italië
(meerprijs van €7,25 per glas)
Ons ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden juli, augustus en september 2023
(met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 66,50 per persoon
Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee
Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel
Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.