Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | Juli Augustus September 2024

Ons  ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden juli, augustus en september 2024

(met uitzondering van de feestdagen zoals Valentijnsdag)

 

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Voorgerecht
Mi-cuit van zalm | Gebakken coquille | Scampi | Zurige koude wakame sabayon | Wasabi | Fijngesneden rode sla | Gele paprika
Begeleidende wijn: Torino, Sauvignon blanc, Salta, Argentinië

Tussengerecht 1
Burrata | Iberico ham | Tomaten concassé  | PX-dressing | Dadel | Rucola Parmezaanse kaas | Pijnboompitten
Begeleidende wijn: Vellas, Medusa, Viognier, Lanquedoc, Frankrijk (meerprijs van €8,50 per glas) 

Tussengerecht 2
Gebakken kabeljauw | Venkelpuree | Tuinbonen | Haricots verts| Dille | Kerriesaus met gember en wortel | Zwarte peper
Begeleidende wijn: Antech, Chardonnay, Lanquedoc, Frankrijk

Hoofdgerecht
Lamsfilet | Stoof van eend met morilles | Witlof | Groene asperge | Preiselbeeren | Krokante aardappelcarrées
Begeleidende wijn: Wijn v/d Sommelier

Nagerecht
Pistache-parfait | Nougatine | Salted caramel yuzu sabayon
Begeleidende wijn: Domaine de Barroubio, Muscat de Saint de Minervois, Frankrijk (meerprijs van €7,50 per glas)

Prijs: € 71,00 per persoon
Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!