Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | oktober - januari 2023/2024

Voorgerecht
Ceviche van zeebaars | Tomaat | Maïs| Mango | Tijgermelk met kokos | Koriander | Guacamole | Mi-cuit van zalm
Begeleidende wijn: Wijn v/d Sommelier

Tussengerecht 1
Hazenrugmedaillons | Mangochutney | Courgettes | Zoetzure komkommer | Paprika | Frisée | Frisse Japanse jus
Begeleidende wijn: Medusa, Viognier, Languedoc, Frankrijk
(meerprijs van €7,25 per glas)

Tussengerecht 2
Ravioli met eekhoorntjesbrood | Scampi | Rucola | Roomsaus met paddenstoelen | Parmezaanse kaas
Begeleidende wijn: Monjardin, Chardonnay, Navarra, Spanje

Hoofdgerecht
Hertenfilet op Bourgondische wijze | Roseval aardappel | Spruitjes | Wortel | Zuurkool | Rode wijnsaus met preiselbeeren en Grand Manier
Begeleidende wijn: Cashing Ghercina, Barbara d'Alba, Piëmonte Italië

Nagerecht
Mandarijnenbavarois | Mandarine Napoleon | Vanille-Aperol saus | Mango | Vanille ijs
Begeleidende wijn: Moscatel de Setubal, Portugal
(meerprijs van €7,25 per glas)

Ons  ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden oktober, november, december 2023 en januari 2024
(met uitzondering van de feestdagen) voor de prijs van € 66,50 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.

Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!