Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | oktober | november | december

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Gemarineerde verse tonijn en zalm, wasabi, wakame, gember en een mierikswortelcrème met verse dille en frisée
Begeleidende wijn: Wijn van de Sommelier
***

Carpaccio van hert met een siroop van witte balsamico, little jam, knoflook-courgette, feta kaas, limoen en rucola
Begeleidende wijn: Usseglio Claux, Côtes du Rhône, Frankrijk
(meerprijs van €6,50 per glas)

***

Kabeljauw op een paddenstoelenrisotto, haricots verts en een witte port saus met bos ui
Begeleidende wijn: Kleine Zalze, chardonnay, vinyard selection, Stellenbos, Zuid Afrika
***

  Wildzwijnshaas, een puree met tartufata, spruiten, pompoen uit de oven
begeleid door een rode wijn saus met Grand Marnier en preiselbeeren
Begeleidende wijn: Monjardin, Crianza, Navarra, Spanje
***

Notenparfait met miserable en een Baileyssaus
Begeleidende wijn: Ron Miel
(meerprijs 5,75 per glas)

Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden oktober, november en december 2021
(met uitzondering van de feestdagen)
voor de prijs van € 62,50 per persoon
Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.

Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!