Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | oktober | november | december

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Tonijn steak | Scampi | Oosterse marinade | Kruiden | Gember |
Wakamé | Shiitake | Little Gem | Zwarte knoflook | Wasabi-crème
Begeleidende wijn:
Verdejo, Hilanda, La mancha, Spanje

***

Tataki van Hazenrug | Iberico Ham | Ponzu | Rode uienchutney |
Rucola | Frisée
Begeleidende wijn:
Wijn v/d Sommelier
(meerprijs van €6,75 per glas)

***

Roodbaars | Knolselderij-truffel ravioli | Groene asperges |Roomsaus met paddenstoelen
Begeleidende wijn:
Chardonnay Barrica, Monjardin, Navarra, Spanje

***
Hertenhaas | Seizoensgroenten | Puree van Pastinaak |
Rode wijn met Grand Manier | Preiselbeeren
Begeleidende wijn:
Gran Trio, San Marzano, Puglia, Italië

***
Chocolate Bomb | Witte chocolade parfait
Begeleidende wijn:
Banyuls, VDN, Bertrand, Frankrijk
(meerprijs van €6,75 per glas)

 

Ons ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden oktober, november en december 2022
(met uitzondering van de feestdagen)
voor de prijs van € 64,50 per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.

Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!