Vijvermenu

Ons Vijvermenu vanaf 2 januari 2020

Eerste voorgerecht
Carpaccio van coquille met gemarineerde tonijn, passievrucht, pijnboompitjes, rucola, fijne olijfolie en sushi azijn

Tweede voorgerecht
Pata Negra met gemarineerde ossenhaas en Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, gepofte paprika coulis, salade van frissée en rucola geserveerd met een gele wortelvinaigrette

Tussengerecht
Portobello gevuld met spinazie en geitenkaas, zoetzure chioggia biet en gebakken dorade geserveerd met een witte Portsaus met zwarte knoflook

Sorbet
Limoensorbet met granité van citroenwodka en gember

Hoofdgerecht
Hertenhaas op een crème van gerookte pastinaak met courgettes, eryngii paddenstoelenen little gem geserveerd met een wildsaus met morille-essence

Dessert
Chocolade sabayon met Negrita Dark Rum en mokka, Bourbon vanille-ijs, Sachertorte, huisgemaakte sinaasappel-coulis en witte chocolade met een vulling van Café Crokine

 

€ 37,95 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 42,00 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 46,00 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 49,50 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                   
€ 52,50 6 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert       

Dagmenu à € 31,50 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 20,50 per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren