Vijvermenu

Eerste voorgerecht
Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ui en een peterselie-ei

Tweede voorgerecht
Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes

Tussengerecht
Mi-cuit van makreel filet op een visragout met bieslook, geserveerd met broccoli, wilde rijst en Edamame bonen

Sorbet
Citroensorbet met een scheutje Pedro Ximénez

Hoofdgerecht
Wilde eendenborstfilet op knolselderij, geglaceerde bosui, risotto met paddenstoelen omgeven door een portsaus met gerookte schorseneren

Dessert
Een kleine dessert proeverij

€ 36,00 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 39,95 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 43,95 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 47,50 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                   
€ 49,95 6 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert       

Dagmenu à € 29,50 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 19,00 per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren