Vijvermenu

Ons Vijvermenu vanaf oktober 2020

Eerste voorgerecht

Salade met hazenrug medaillons, pompoen uit de oven, humus, knolselderij en een preiselbeeren dressing

Tweede voorgerecht

A la minute gemarineerde zalm, coquilles, courgette, wakame en groene asperges met een mosterd-dille saus     

Tussengerecht

Zeebaars filet met sashimi van tonijn, Bearnaisesaus met witte balsamico,peulvruchten en pasta

 

Hoofdgerecht

Wilde eendenborst met wildpeper, puree, spruitjes, paprika, preiselbeeren en rucola Let op! Dit gerecht kan kogeltjes bevatten

Dessert

Chocolade taartje met choco-chips met Grand Marnier, kersen en verse mango

 

€ 38,50 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 42,50 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 46,50 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 50,00 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                      

Dagmenu à € 35,00 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld,

waarbij u een keuze kunt maken tussen vlees, vis of vegetarisch