Vijvermenu

Ons Vijvermenu vanaf juni 2020

Eerste voorgerecht

Tomatencoulis met basilicum en fijne olijfolie, rode knoflook-biet, tapenade van olijven, bosui, zoetzure gele biet en frisée met gebakken shiitake en babymais 

Tweede voorgerecht

Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassé     

Tussengerecht

Duet van kabeljauw en zalm op een pasta met spinazie, Edamme boontjes met Parmezaanse kaas begeleid door een kreeftensaus

 

Hoofdgerecht

Lamsfilet op rode wijn-rabarber, sugar snaps, wasboontjes en een mosterd-rozemarijnsaus met gekarameliseerde knoflook

Dessert

Pannacotta met rood fruit en mango met een bosvruchtencoulis en vanille ijs

 

€ 37,95 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 42,00 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 46,00 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 49,50 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                      

Dagmenu à € 35,00 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 20,50 per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren