Ons Vijvermenu vanaf oktober 2020
Eerste voorgerecht
Salade met hazenrug medaillons, pompoen uit de oven, humus, knolselderij en een preiselbeeren dressing
Tweede voorgerecht
A la minute gemarineerde zalm, coquilles, courgette, wakame en groene asperges met een mosterd-dille saus
Tussengerecht
Zeebaars filet met sashimi van tonijn, Bearnaisesaus met witte balsamico,peulvruchten en pasta
Hoofdgerecht
Wilde eendenborst met wildpeper, puree, spruitjes, paprika, preiselbeeren en rucola Let op! Dit gerecht kan kogeltjes bevatten
Dessert
Chocolade taartje met choco-chips met Grand Marnier, kersen en verse mango
€ 38,50 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie
€ 42,50 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert
€ 46,50 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
€ 50,00 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert
Dagmenu à € 35,00 per persoon
Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld,
waarbij u een keuze kunt maken tussen vlees, vis of vegetarisch
Auberge De Rousch
Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen
T 045 571 58 90
F 045 574 10 23
info@derousch.nl
Dat kan direct en eenvoudig via onderstaande knop.