Vijvermenu

Ons Vijvermenu vanaf 1 januari 2019

Eerste voorgerecht
Tataki van tonijn en gemarineerde zalm met Roma tomaten, een crème van avocado en wasabi mayonaise

Tweede voorgerecht
Wildzwijnhaasje met een duxelles van paddenstoelen en gekarameliseerde witlof op een carpaccio van ossenhaas met tartufata-dressing, zoetzure pompoen en truffelolie

Tussengerecht
Zeebaars en scampi op fijne groenten met aardappelgnocchi met een puree van gerookte schorseneren en bieslookolie

Sorbet
Sorbet van framboos met Puerto de Indias Sevillian Strawberry Gin en Fever Tree

Hoofdgerecht
Reerugfilet met hete bliksem en gepofte tomaat begeleid door een rode wijnsaus met kalfsfond en cèpes geserveerd met een groentegarnituur

Dessert
Taartje van witte en bruine chocolade met sinaasappel, Baileys sabayon, Oreo crumble en een coulis van mandarijn met vanille-ijs

€ 36,95 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 40,95 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 44,95 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 48,50 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                   
€ 50,95 6 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert       

Dagmenu à € 30,50 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 20,00 per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren