Vijvermenu

Ons Vijvermenu vanaf 1 juli 2019

Eerste voorgerecht

Vitello tonnato met gemarineerde tonijn, kappertjes, frisée en een limoendressing

Tweede voorgerecht

Hollandse garnalen en gerookte zalm op courgette, avocado en groene asperges, yuzu-gel, begeleid door een whiskeysaus met gember en aubergine

Tussengerecht

Zeebaarsfilet op bimi en gekarameliseerde witlof begeleid door een scampi-salsa met rivierkreeftstaartjes en spaghetti aglio olio

Sorbet

Limoensorbet met nectarine en Absolut vodka                                                                                   

Hoofdgerecht

Kalfsoester van de kalfslende op een stoof van lam met paprika, champignons en zoete aardappel

Dessert

Frambozentaartje met een Licor 43 sabayon, chocoladechips en vanille ijs

 

€ 36,95 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 40,95 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 44,95 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 48,50 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                   
€ 50,95 6 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert       

Dagmenu à € 30,50 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 20,00 per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren