Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 juli 2019

€ 14,00 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée      


€ 15,75 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ei en een peterselie-ei           


€ 14,95 Gerookte ossenhaas en wilde eendenborst met gepofte zoete aardappel, een paprikacoulis, salade met een gele wortel dressing en krokante bacon


€ 14,95 Hertenmedaillon op gebakken appel, romige koude aardappelpuree met serranoham, gebakken shiitake, frisée en een iets zurige rode bietensaus


€ 14,95 Herfstsalade met gebakken spekjes en paddenstoelen geserveerd met getrancheerde reerug, paprika coulis en een Preiselbeerendressing 


€ 14,50 Sandwich van knolselderij uit de oven besprenkeld met fijne olijfolie, kruiden, sushi-azijn en citrus, artisjok, cherry tomaat, avocado, snijboontjes en rucolabegeleid door een tartufata sojadressing  


€ 14,95 Zalmcarpaccio op mosterd met schorseneren op een wasabi-crème met rivierkreeftenstaarten en yuzu-gel


€ 14,75 Gekonfijte tonijn, gekaramelliseerde witlof, sugar snaps, mierikswortel jus met druppels framboos              


€ 14,95 Gebakken en gerookte dorade op paddenstoelen, little gem, courgettes en schorseneren gemarineerd in mierikswortel met een mosterdvinaigrette                             


€ 16,95 Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes


€ 36,00 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen