Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 2 januari 2020

€ 14,00 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée      


€ 14,75 Rosbief van kalfsvlees op een paddenstoelenspread met zwarte knoflook en een salade met wasabisaus en miso      


€ 14,95 Hertcarpaccio op een tartufatacrème met rucola en een crumble van Serranoham


€ 15,95 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ei en een peterselie-ei


€ 15,95 Pata Negra met gemarineerde ossenhaas en Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, gepofte paprika coulis, salade frissée en rucola geserveerd met een gele wortel vinaigrette 


€ 14,75 Tomatencoulis met basilicum en fijne olijfolie, rode knoflook-biet, tapenade van olijven,  bosui, zoetzure gele biet en frisée met gebakken shiitake en babymais


€ 14,95 Gerookte zalm met Roseval aardappeltartaar met een truffelsalsa en gebakken scampi


€ 14,95 Gekonfijte zalm op witlof uit de oven, gebakken appel met een mosterd-dillesaus, ceviche van zeebaars met koriander, limoen, tomaat en Hollandse garnalen             


€ 14,95 Zalmcarpaccio op limoencrème met tartaar van tonijn, zoetzure komkommer en een wasabisaus                            


€ 17,50 Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes


€ 36,50 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen