Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Voorgerechten

Onze menukaart vanaf  14 oktober 2021

€ 15,95 Gemarineerde verse tonijn en zalm met wasabi, wakame en gember, een mierikswortelcrème met verse dille en frisée     


€ 15,50 Carpaccio van hert met een siroop van witte balsamico, knoflook, courgettes, feta en rucola met little gem sla en limoen


€ 15,75 Courgettes op een tartufata crème met hazenrug, frisée, Parmezaanse kaas, cashewnoten en balsamico siroop


€ 16,00 Dungesneden meloen met een appel-uiencompot, gebakken scampi’s en Hollandse garnalen


€ 14,50 Salade met gegratineerde geitenkaas, serranoham, paddenstoelen en een frambozendressing              


€ 17,75 Iberico ham met coquilles, rucola, pijnboompitten en een PX dressing


€ 14,95 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, pijnboompitten, balsamico dressing, Parmezaanse kaas en tomaat uit de oven


€ 15,50 Carpaccio van kabeljauw op een grove tomatencoulis met rivierkreeftstaartjes en een dille-limoenolijfolie


€ 14,75 Artisjokken met walnoten, tomaat, rode ui en basilicum, een olijfolie met een crumble van zwarte olijven, guacamole met mangochutney en limoen              


€ 16,00 Lauw geserveerde zalmmedaillons in een Kikoman-marinade met limoengras, zalmeitjes en geglaceerde bosui