Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 januari 2019

€ 13,95 Licht gerookte duivenborst met rozemarijn, tijm en Kikoman op gekonfijte uien, zoete aardappel, paddenstoelen, krokante Serranoham en een kleine salade met frambozendressing   


€ 14,00 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum en een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée       


€ 14,50 Creatie van gerookte kuikenborst en wildzwijnshaasje geglaceerd op Oosterse wijze, kleine salade van rode sla en frisee, bulgur, geitenkaasparels en een komkommersaus met koriander          


€ 15,75 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ui en een peterselie-ei    


€ 14,50 Jumbogarnalen met tonijnsaus en verse tonijncarrés, kappertjes, shiitake, Little Jam sla en een mangogel        


€ 14,50 Scampi’s en een koude antibiose op een spiegel van mangosaus met kokosmelk, guacemole, courgette en haricots verts           


€ 15,50 Kingfish gemarineerd met limoengras en wasabi op een tartaar van tomaat en koriander, gember, gekarameliseerde rode ui geserveerd met een wilde scampi           


€ 15,50 Tataki van tonijn en gemarineerde zalm met Roma tomaten, een crème van avocado en wasabi mayonaise      


€ 16,95 Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes


€ 13,95 Kikkererwten, knolselderij uit de oven met ras el hanout en gember, een salade Mêlee met ingelegde rettich en radijsjes, pijnboompitten en Parmezaanse kaas begeleid door een tzatziki met kidneybonen  


€ 36,00 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen