Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 april 2022

€ 14,95  Carpaccio van Rode Biet  | Choggia Biet | Crumble van Geitenkaas | Saffraan | Ui | Kappertjes | Frisée | Walnoten | Bieslook |       Olijfolie  

€ 15,95  Carpaccio Ossenhaas  | Gele gepofte Paprika | Rucola | Basilicum | Parmezaanse kaas | Pijnboompitten | Olijfolie | Balsamico azijn

€ 14,95  Caesar Salade  | Scampi's óf Krokante Kuikenborstfilet

€ 15,95  Garnalen Cocktail  | Black Tiger Garnaal |  Appel  | Cocktailsaus 

€ 15,95  Gemarineerde Zalm  |  Appel | Rode Biet | Dille | Mierikswortel | Wakame | Aubergines | Frisée | Venkel | Rode Ui | Limoen |     Hollandse Garnalen 

€ 14,95  Limburgse Witte Asperges  | Ham | Ei | Peterselie | Botersaus

€ 16,95  Limburgse Groene en Witte Asperges  | 2 gebakken Coquilles | Gerookte Zalm | Kervel | Witte Balsamico

€ 18,50  Limburgse Witte Asperges  | Gemarineerde Tonijn | Rucola | Beurre Blanc 

€ 17,50  Tonijn Steak  | Tartufate Crème | Coquille | Limoen | Dille

€ 17,95  Steak Tartaar  | Klassiek | Citroensorbet | Mierikswortel | Chili

€ 17,95  Iberico Ham  | Crumble van Eendenlever | Pedro-Ximenez siroop

per persoon € 18,95  Proeverij  | Voorgerechten van de Chef (minimaal 2 personen)