Onze menukaart vanaf 1 oktober 2020
€ 14,50 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée
€ 15,95 Salade met hazenrug medaillons, pompoen uit de oven, humus, knolselderij en een preiselbeeren dressing
€ 14,95 Carpaccio van hert met een tartufata-crème, courgette uit de oven, Parmezaanse kaas, frisée en gebakken paddenstoelen
€ 15,95 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk en peterselie-ei
€ 17,50 Iberico ham met coquilles, rucola, pijnboompitten en een PX dressing
€ 14,75 Gepofte paprika op tartufata-crème, gebakken bospaddenstoelen, gepofte knolselderij en een salade met een frambozen dressing
€ 14,75 Salade met gebakken scampi, gerookte zalm, pijnboompitjes, tomaat, een crème van wasasbi-kaviaar en een kruiden dressing
€ 15,75 Ceviche van zeebaars, rode ui, avocado, koriander, tomaat, limoen, mais, een roos van gerookte zalm, sepia en little jam met een honing-mosterd-mango saus
€ 17,50 A la minute gemarineerde zalm, coquilles, courgette, wakame en groene asperges met een mosterd-dille saus
€ 36,50 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen
Auberge De Rousch
Kloosterkensweg 17
6419 PJ Heerlen
T 045 571 58 90
F 045 574 10 23
info@derousch.nl
Dat kan direct en eenvoudig via onderstaande knop.