Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
€ 16,95 Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie en balsamico
€ 17,50 Vitello tonato | Verse tonijn | Kappertjes | Frisée | Gepofte tomaat
€ 17,75 Asperges ‘klassiek’ | Krulstaart achterham | Peterselie-ei | Krieltjes | Botersaus
€ 19,95 Iberico ham | Coquilles |Pedro-Ximénèz siroop
€ 17,50 Hollandse garnalen | Courgettes uit de oven | Granny Smith gemarineerd in gember | Frisée | Cocktailsaus
€ 17,50 Sashimi zalm | Hollandse garnalen | Limoen | Frisée | Gepofte paprika | Wasabi | Saus van appel, gember en soja
€ 17,95 Scampi | Sashimi van tonijn en zalm | Wasabi | Wakame | Gember | Zoetzure komkommer | Ponzu zuurkool
€ 18,75 Asperges | Gemarineerde tonijn | Oosterse marinade met groene kruiden en limoen | Rucola | Beurre Blanc
€ 18,75 Carpaccio van zalm | Gebakken asperges | Limoencrème | Hollandse garnalen | Witte balsamico
€ 16,95 Burrata | Serrannoham | Parmezaanse kaas | Artisjok | Rucola | Walnoten | PX dressing | Zoetzure venkel
* Vegetarisch zonder Serranoham
€ 16,95 Aubergine | Zwarte knoflook | Couscous met tuinbonen | Courgette | Tomaat | Pijnboompitjes | Frisée | Groene asperge | Kerriesaus met pernod | Olijfolie
per persoon € 18,95 Proeverij | Voorgerechten van de Chef (minimaal 2 personen)
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.