Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Voorgerechten

Onze menukaart april, mei en juni 2023

€ 16,95 Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie en balsamico


€ 17,50 Vitello tonato | Verse tonijn | Kappertjes | Frisée | Gepofte tomaat


€ 17,75 Asperges ‘klassiek’ | Krulstaart achterham | Peterselie-ei | Krieltjes | Botersaus


€ 19,95  Iberico ham | Coquilles |Pedro-Ximénèz siroop


€ 17,50 Hollandse garnalen | Courgettes uit de oven | Granny Smith gemarineerd in gember | Frisée | Cocktailsaus


€ 17,50  Sashimi zalm | Hollandse garnalen | Limoen | Frisée | Gepofte paprika | Wasabi | Saus van appel, gember en soja


€ 17,95  Scampi | Sashimi van tonijn en zalm | Wasabi  | Wakame | Gember | Zoetzure komkommer | Ponzu zuurkool


€ 18,75 Asperges | Gemarineerde tonijn | Oosterse marinade met groene kruiden en limoen | Rucola | Beurre Blanc


€ 18,75 Carpaccio van zalm | Gebakken asperges | Limoencrème | Hollandse garnalen | Witte balsamico


€ 16,95 Burrata | Serrannoham | Parmezaanse kaas | Artisjok | Rucola | Walnoten | PX dressing | Zoetzure venkel
              * Vegetarisch zonder Serranoham


€ 16,95  Aubergine | Zwarte knoflook | Couscous met tuinbonen | Courgette | Tomaat | Pijnboompitjes | Frisée | Groene asperge | Kerriesaus met pernod | Olijfolie


per persoon € 18,95  Proeverij  | Voorgerechten van de Chef (minimaal 2 personen)