Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 oktober 2022

€ 15,95  Rundercarpaccio | Tartufata crème | Parmezaanse kaas | Pijnboompitjes | Rucola | Zwarte olijven

€ 17,95  Hertencarpaccio | Frisée | Artisjok | Parmezaanse kaas | Witte Balsamico met Ahornsiroop | Limoen 

€ 18,95  Iberico ham  | Coquilles | Pedro-Ximenez siroop

€ 18,50  Tataki van Hazenrug | Iberico Ham | Ponzu | Rode uienchurney | Rucola | Frisée

€ 14,95  Caesar Salade | Scampi's of krokante kuikenborstfilet

€ 17,95  Hollandse garnalen | Avocado | Cocktailsaus | Mango | Scampi

€ 16,95  Gemarineerde Zalm | Appel | Rode Biet | Dille | Mierikswortel | Wakamé | Aubergines | Frisée | Venkel | Rode ui | Limoen | Hollandse garnalen

€ 18,50  Tonijn steak | Coquille | Oosterse marinade | Kruiden | Gember | Wakamé | Shiitake | Little Gem | Zwarte knoflook | Wasabi-crème

€ 15,95  Salade | Petit münster | Pistache crumble | Gepofte aubergine | Dadel | Honing-frambozen dressing

€ 16,95  Paddenstoelen tartaar | Tomaat | Paprika | Kalamata olijven | Tartaar garnituur

€ 15,95 Duo van Burrata en Tomaat | Parmezaanse kaas | Basilicum | Artisjok | Balsamico | Olijfolie 

per persoon € 18,95  Proeverij  | Voorgerechten van de Chef (minimaal 2 personen)