Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 oktober 2020

€ 14,50 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée      


€ 15,95 Salade met hazenrug medaillons, pompoen uit de oven, humus, knolselderij en een preiselbeeren dressing


€ 14,95 Carpaccio van hert met een tartufata-crème, courgette uit de oven, Parmezaanse kaas, frisée en gebakken paddenstoelen


€ 15,95 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk en peterselie-ei


€ 17,50 Iberico ham met coquilles, rucola, pijnboompitten en een PX dressing                       


€ 14,75 Gepofte paprika op tartufata-crème, gebakken bospaddenstoelen, gepofte knolselderij en een salade met een frambozen dressing


€ 14,75 Salade met gebakken scampi, gerookte zalm, pijnboompitjes, tomaat, een crème van wasasbi-kaviaar en een kruiden dressing


€ 15,75 Ceviche van zeebaars, rode ui, avocado, koriander, tomaat, limoen, mais, een roos van gerookte zalm, sepia en little jam met een honing-mosterd-mango saus  


€ 17,50 A la minute gemarineerde zalm, coquilles, courgette, wakame en groene asperges met een mosterd-dille saus


€ 36,50 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen