Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 19 juni 2021

€ 14,75 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, pijnboompitten een balsamico dressing, Parmezaanse kaas en tomaten uit de oven      


€ 14,75 Carpaccio van verse zalm met courgette uit de oven, tartufata-crème en Hollandse garnalen


€ 16,25 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk en peterselie-ei


€ 17,75 Iberico ham met coquilles, rucola, pijnboompitten en een PX dressing        


€ 15,50 Tonijntartaar met gemarineerde zalm, soja-paprika, wasabicrème, wakame en gember                  


€ 14,75 Een creatie van tomaat en Burrata met groene asperge, basilicum, olijfolie, aceto balsamico


€ 15,50 Hollandse garnalen cocktail met appel en een malt-whisky cocktailsaus


€ 14,95 Ceaser salade met scampi's OF krokante keukenborst 


€ 17,50 Salade met gebakken coquilles en scampi's en een olijfolie kruidendressing