Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 juni 2020

€ 14,50 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée      


€ 15,95 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ei en een peterselie-ei


€ 17,50 Iberico ham met coquilles, rucola, pijnboompitten en een PX dressing


€ 14,75 Tomatencoulis met basilicum en fijne olijfolie, rode knoflook-biet, tapenade van olijven,  bosui, zoetzure gele biet en frisée met gebakken shiitake en babymais


€ 14,95 Zalmcarpaccio op limoencrème met tartaar van tonijn, zoetzure komkommer en een wasabisaus                            


€ 17,50 Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes


€ 36,50 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen