Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Onze menukaart vanaf 1 oktober 2022
€ 15,95 Rundercarpaccio | Tartufata crème | Parmezaanse kaas | Pijnboompitjes | Rucola | Zwarte olijven
€ 17,95 Hertencarpaccio | Frisée | Artisjok | Parmezaanse kaas | Witte Balsamico met Ahornsiroop | Limoen
€ 18,95 Iberico ham | Coquilles | Pedro-Ximenez siroop
€ 18,50 Tataki van Hazenrug | Iberico Ham | Ponzu | Rode uienchurney | Rucola | Frisée
€ 14,95 Caesar Salade | Scampi's of krokante kuikenborstfilet
€ 17,95 Hollandse garnalen | Avocado | Cocktailsaus | Mango | Scampi
€ 16,95 Gemarineerde Zalm | Appel | Rode Biet | Dille | Mierikswortel | Wakamé | Aubergines | Frisée | Venkel | Rode ui | Limoen | Hollandse garnalen
€ 18,50 Tonijn steak | Coquille | Oosterse marinade | Kruiden | Gember | Wakamé | Shiitake | Little Gem | Zwarte knoflook | Wasabi-crème
€ 15,95 Salade | Petit münster | Pistache crumble | Gepofte aubergine | Dadel | Honing-frambozen dressing
€ 16,95 Paddenstoelen tartaar | Tomaat | Paprika | Kalamata olijven | Tartaar garnituur
€ 15,95 Duo van Burrata en Tomaat | Parmezaanse kaas | Basilicum | Artisjok | Balsamico | Olijfolie
per persoon € 18,95 Proeverij | Voorgerechten van de Chef (minimaal 2 personen)
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.