Voorgerechten

€ 15,75 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ui en een peterselie-ei     


€ 13,95 Rosbief van gemarineerde entrecôte, een kleine salade met paddenstoelen en groene asperges begeleid door een vijgenchutney   


€ 14,00 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum en een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée           


€ 15,00 Duet van hertenhaas en pastrami van hert, zoetzure pompoen en een duxelles van paddenstoelen met een truffelcrème     


€ 14,75 Carpaccio van tonijn met een tartaar van zalm op een zwarte knoflook crème met parels van limoen, wasabi en wakame


€ 15,00 Schaaldierencompositie met courgette, paprika, rivierkreeftenstaartjes, Hollandse garnalen, roze garnalen en Black Tiger scampi                     


€ 16,95 Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes             


€ 14,75 Carpaccio van tonijn op een wasabi-wakamecrème met diverse schaaldieren   


€ 14,25 Buffelmozzarella met tomaat op een carpaccio van chioggia biet, groene asperges, geschaafde Pecorino en een sorbet van biet met een ahorn-balsamico dressing 


€ 34,00 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen