Winter brunch

Elke zondag van 23 december tot en met 17 maart 

Met uitzondering van de feestdagen

Deze brunch serveren wij in buffetvorm tussen 12.00 en 16.00 uur
 

Voorgerechten

Vispalet met gerookte zalm, makreel, paling en forel

 Salade mêlée, komkommer-dillesalade, tomaten concassé en zoete ui met basilicum.

Hierbij serveren wij cocktailsaus, kerriesaus en een dille-mosterd crème

***

Wildzwijnshaasje met een duxelles van paddenstoelen en gekarameliseerde witlof op een carpaccio van ossenhaas met tartufata-dressing, zoetzure pompoen en truffelolie

***

Velouté van aubergines en groene asperges met bieslookolie en krokante Pancetta
 

Hoofdgerechten

‘Zeebaars en scampi op fijne groenten met aardappelgnocchi met een puree van gerookte schorseneren en bieslookolie

***

Varkenshaasmedaillons op een aardappelgratin met knolselderij en een ratatouille van groenten met een roomsaus van Madeira en roze en groene pepers

***

Hertenrugfilet op courgettes uit de oven, hete bliksem met geroosterde gele paprika, gepofte tomaat begeleid door een rode wijnsaus met kalfsfond en cèpes
 

Nagerechten

* Europees kaasbuffet met appelstroop, dadels, noten en diverse soorten brood
* Vanille-ijs met warme kersen en chocoladesaus
* Bosvruchtenparfait met een koude gembersabayon
* Assorti van vruchtenbavarois
* Chocolademousse met espresso-ijs
* Miserable
* Irish Coffee en een assorti van diverse theesoorten met bonbons

 

De prijs van deze brunch bedraagt € 41,95 per persoon inclusief de volgende drankjes:

Koffie, thee, bier van het vat, fris en huiswijn, welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen
Zijn er allergieën laat het ons dan weten bij uw reservering!

Ook aan onze kleine gasten wordt gedacht!
Wij serveren een kinderbuffet, bestaande uit:
Frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje
De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 14,25 per persoon inclusief frisdranken (tussen 12.00 en 16.00 uur)