Wintermenu

In de periode van 2 januari tot en met 20 maart 2020

 

Pata Negra met gemarineerde ossenhaas en Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, gepofte paprika coulis, salade frissée en rucola geserveerd met een gele wortel vinaigrette

***

Tataki van verse zalm en ceviche van king fish, gebakken scampi met verse mango geserveerd met koriander, avocado, sjalotten en tomaat

***

Scampi op pasta met gepofte groenten en een tuinkruiden-roomsaus

***

Duet van kalfsoester en kalfswang begeleid door een rode wijnsaus met appel, puree met snijboontjes, gekaramelliseerde rode ui en haricots-verts

***

Tiramisu met Amaretto siroop, hazelnoten-roomijs en noten crumble

 

De prijs van het ‘Wintermenu’ bedraagt € 42,50 per persoon

 

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Wintermenu’

Dit menu serveren wij enkel per hele tafel. Kiest u voor ons wintermenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.