Wintermenu

In de periode van 27 december tot en met 20 maart serveren wij:

Kingfish gemarineerd met limoengras en wasabi op een tartaar van tomaat en koriander, gember, gekarameliseerde rode ui geserveerd met een wilde scampi

***

Velouté van aubergines en groene asperges met bieslookolie en krokante Pancetta

***

Kabeljauw met een crumble van pistache, zoete aardappel-knolselderij puree, gekonfijte bosui en limoenparels begeleid door een kreeftensaus

***

‘Grain Fed Black Angus’ Tournedos met een milde currysaus, gele biet, haricots verts en aardappelgratin met paddenstoelen

***

Huisgemaakte walnotenparfait, chocoladechips, misérable en een koude Tia Maria sabayon

 

De prijs van het ‘Herfst’ bedraagt € 41,95 per persoon.

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Wintermenu’

Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon