Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Brunch

Brunch
in Hotel de Rousch

Wij serveren deze brunch in de maanden april, mei en juni iedere zondag (met uitzondering van de feestdagen)
 van 12:30 tot 16:30 uur in onze ruimte ‘Rouschzicht’.

VOORGERECHTEN

Limburgse witte asperge met een keuze uit: gemarineerde tonijn, gekookte ham en
gerookte zalm ei met peterselie-ei, krielaardappeltjes, botersaus en beurre blanc  

Caesar salade met scampi of krokante kuikenborstfilet
Zalm gemarineerd in een marinade van appel, biet, dille en mierikswortel met frisee
Garnalencocktail met appel
Serranoham met Parmezaanse kaas en tomatentapenade

Soep
Runderbouillon met ravioli, eekhoorntjesbrood en bieslook

 

HOOFDGERECHTEN
Kabeljauw op courgette, puree met tuinboontjes en tomaat met een beurre blanc saus

Lamsfilet op risotto met spinazie, bimi en een Provencaalse saus

Tournedos met roseval aardappeltjes, ratatouille van groenten, mangochutney en pepersaus
 

DESSERTS
Kaasplateau met 6 soorten kazen, zwart brood, druiven, stroop en noten
Vanille ijs met warme kersen en chocoladesaus
Aardbeien-aalbessen bavarois  met chocolade ijs en een likeur 43 saus
Assorti van gebakjes
Verse fruit salade
Mangoparfait en sinaasappelparfait

WIJNBAR

Met zorg samengestelde wijnen bijpassend bij bovenstaande buffetten, welke u zelf kunt proeven en halen bij de wijnbar tussen 12:30 en 16:30 uur

De prijs van deze brunch bedraagt € 52,50 per persoon

inclusief: koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en wijnen van de wijnbar,

welke u tussen 12.30 en 16.30 uur zelf aan de bar kunt halen.

 

Ook aan onze kleine gasten tot 10 jaar wordt gedacht! Wij serveren een kinderbuffet, bestaande uit:

Frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje.

De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 16,50 per persoon.