Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Brunch Proeverij

Iedere zondag in de maanden april, mei en juni 2024 (Met uitzondering van de feestdagen)

Ontvangst tussen 12:00-14:00 uur.

Tijdens de brunch serveren wij onderstaande gerechten aan tafel:

Voorgerechten:

Etagère met:

Proeverij van gerookte vis en schaaldieren: Rivierkreeftstaarten | Garnalen | Scampi | Gerookte Zalm | Gerookte forel | Gerookte makreel | Cocktailsaus | Wasabicrème
Salade met parelhoen en gekonfijte eendenbout | Frambozendressing | Frambozen | Courgette uit de oven
Carpaccio van biet | Gegratineerde geitenkaas | Pecannoten | Dadels | Balsamico-aubergines | Venkel

 

Soep:

Tomatensoep | Mozzarella | Basilicum

 

Hoofdgerechten:

Asperges | Verse tonijn | Oosterse marinade | Beurre Blanc | Rucola
Duet van lamsfilet en kalfsoester | Ravioli met ricotta en spinazie | Courgette | Paprika | Snijbonen | Rode portsaus | Rozemarijn | Zwarte knoflook

 

Nagerechten:
Etagère met:

Kaasplateau | 3 Europese kazen | Druiven | Noten | Vijgenjam | Walnoten | Crackers
Chocolade ijs | Advocaat sabayon | Grenache
Verse aardbeien | Pernod sabayon
Vanille ijs | Warme chocoladesaus
2 mini vruchten-bavarois taartjes
Grand Manier parfait | Pecannoten | Witte chocolade chips | Sinaasappel-aardbei coulis

De prijs van deze brunch bedraagt € 58,50 per persoon.

Dit is inclusief gedurende 3 uur: koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen.

Reserveren vooraf: 045-5715890 of info@derousch.nl o.v.v. ‘brunchproeverij’.