Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Ontvangst tussen 12:00-14:00 uur.
Tijdens de brunch serveren wij onderstaande gerechten aan tafel:
Voorgerechten:
Etagère met:
Proeverij van gerookte vis en schaaldieren: Rivierkreeftstaarten | Garnalen | Scampi | Gerookte Zalm | Gerookte forel | Gerookte makreel | Cocktailsaus | Wasabicrème
Salade met parelhoen en gekonfijte eendenbout | Frambozendressing | Frambozen | Courgette uit de oven
Carpaccio van biet | Gegratineerde geitenkaas | Pecannoten | Dadels | Balsamico-aubergines | Venkel
Soep:
Tomatensoep | Mozzarella | Basilicum
Hoofdgerechten:
Asperges | Verse tonijn | Oosterse marinade | Beurre Blanc | Rucola
Duet van lamsfilet en kalfsoester | Ravioli met ricotta en spinazie | Courgette | Paprika | Snijbonen | Rode portsaus | Rozemarijn | Zwarte knoflook
Nagerechten:
Etagère met:
Kaasplateau | 3 Europese kazen | Druiven | Noten | Vijgenjam | Walnoten | Crackers
Chocolade ijs | Advocaat sabayon | Grenache
Verse aardbeien | Pernod sabayon
Vanille ijs | Warme chocoladesaus
2 mini vruchten-bavarois taartjes
Grand Manier parfait | Pecannoten | Witte chocolade chips | Sinaasappel-aardbei coulis
De prijs van deze brunch bedraagt € 58,50 per persoon.
Dit is inclusief gedurende 3 uur: koffie, thee, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen.
Reserveren vooraf: 045-5715890 of info@derousch.nl o.v.v. ‘brunchproeverij’.