Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Valentijn

Dit menu serveren wij vanaf 10 februari tot en met 20 februari 2022.

Voorgerecht
Gemarineerde Rauwe Tonijn | Koude Witte Asperges | Witte Balsamicosaus | Wakamé | Wasabi-mayonaise
*Wijn: Sauvignon, Aotearoa, Marlborough, nieuw zeeland

 
   

Soep
Pompoenvelouté | Komkommer | Crumble van Serranoham | Bieslook

Hoofdgerecht
Kalfsoester | Aardappelschijfjes | Aubergines | Haricots Verts | Gele Paprikaroom | Portsaus
*Wijn: Primitivo di Manduria, Mario Conte, Puglia, Italië

Dessert
Valentijnsproeverij voor twee:
Pinda Parfait Salted Caramel | Baileys Parfait Oreo Crumble | Chocolade Parfait Rood Fruit
*Wijn: Banyuls, Bertrand, Roussillon, Frankrijk

 

4-gangen diner, inclusief amuse en één Prosecco
met bosaardbeienlikeur bij ontvangst à € 49,50 per persoon

*Een wijnarrangement bestaande uit 3 bijpassende wijnen à € 20,00 per persoon.
Geef dit aan bij uw reservering.

 

Dit menu serveren wij enkel per gehele tafel. Eventuele allergieën / (di)eetwensen vernemen wij graag op voorhand.

Stel uw partner niet teleur!
Reserveer op tijd via de mail, telefoon of bij één van onze medewerkers.