Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Dit menu serveren wij vanaf 10 februari tot en met 20 februari 2022.
Voorgerecht
Gemarineerde Rauwe Tonijn | Koude Witte Asperges | Witte Balsamicosaus | Wakamé | Wasabi-mayonaise
*Wijn: Sauvignon, Aotearoa, Marlborough, nieuw zeeland
Soep
Pompoenvelouté | Komkommer | Crumble van Serranoham | Bieslook
Hoofdgerecht
Kalfsoester | Aardappelschijfjes | Aubergines | Haricots Verts | Gele Paprikaroom | Portsaus
*Wijn: Primitivo di Manduria, Mario Conte, Puglia, Italië
Dessert
Valentijnsproeverij voor twee:
Pinda Parfait Salted Caramel | Baileys Parfait Oreo Crumble | Chocolade Parfait Rood Fruit
*Wijn: Banyuls, Bertrand, Roussillon, Frankrijk
4-gangen diner, inclusief amuse en één Prosecco
met bosaardbeienlikeur bij ontvangst à € 49,50 per persoon
*Een wijnarrangement bestaande uit 3 bijpassende wijnen à € 20,00 per persoon.
Geef dit aan bij uw reservering.
Dit menu serveren wij enkel per gehele tafel. Eventuele allergieën / (di)eetwensen vernemen wij graag op voorhand.
Stel uw partner niet teleur!
Reserveer op tijd via de mail, telefoon of bij één van onze medewerkers.