Tafel boeken Suite boeken

Facebook

Werken bij

De Rousch is een gezellig familiebedrijf in Heerlen, met een breed aanbod aan horeca, van a la carte dineren, bruiloften, feesten tot aan vergaderingen.

Met een restaurant, een brasserie, een bar, een prachtige binnenhof en een vijverterras zijn wij de perfecte locatie voor een culinaire avond.

In januari 2021 openden wij tevens Hotel de Rousch, waarmee ons horeca aanbod helemaal compleet is.

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures:

- Interieurverzorg(st)er, parttime 10-20 uur per week

- Zelfstandig medewerker bediening, parttime & fulltime, 10-38 uur per week

- Zelfstandig werkend kok, 38 uur per week

- Chefkok, 38 uur per week

 

Interieurverzorg(st)er

Wat zoeken we in jou?

Je krijgt energie van orde en netheid. Je vind het belangrijk dat gasten kunnen genieten van een schone omgeving. Je zorgt ervoor dat alle zalen er verzorgd uitzien. Bij drukte in het hotel zorg je ervoor dat de kamers er tip top bij liggen en maak je de begane grond schoon zodat gasten verzorgd binnenkomen.

Werken in het weekend vormt voor jou geen probleem en sluit perfect aan op je privé leven. Je werkdag is elke dag anders, door de wisselende werkzaamheden bij Auberge de Rousch én Hotel de Rousch.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige baan voor minimaal 10 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao. Het is een parttime baan met uitzicht op een vast contract.

Contractduur 12 maanden

Verwachte startdatum: 17-5-2021

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk

 

Zelfstandig medewerker bediening

Voor deze functie zoeken wij zowel parttime (20-24 uur) als fulltime medewerkers (38 uur) andere uren kunnen uiteraard in overleg

Werkzaamheden:
-    Verzorgen van de gasten in ons a la carte restaurant en tijdens banqueting partijen
-    Het motiveren, stimuleren, instrueren en corrigeren van het bediening personeel
-    Zelfstandig een banqueting partij verzorgen
-    Adviseren van wijnen, dranken en gerechten aan de gasten
-    Bestellingen opnemen en afrekenen
-    Serveren van gerechten
-    Klaarmaken en serveren van dranken
-    Voorbereidende en afrondende werkzaamheden verrichten
-    Gereed maken van de zalen voor betreffende banqueting partijen

Wie zoeken wij?
Onze ideale kandidaat heeft de volgende aspecten in huis:
Kennis van:
-    Wijn
-    Andere dranken en het gereedmaken van deze dranken
-    Serveertechnieken

Persoonlijke kenmerken:
-    Flexibel
-    Leergierig
-    Probleemoplossend
-    Motiverend
-    Stressbestendig
-    Passie voor eten en gastronomie

Diploma’s en ervaring:
-    Een diploma als gastheer / gastvrouw op minimaal niveau 2 
-    Of aantoonbare ervaring in een soortgelijk bedrijf.

Wat bieden wij:
Een marktconform salaris in overleg en de kans om in een constant innoverend bedrijf te werken. Tevens bieden wij ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van cursussen en trainingen en voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.


Oproepkracht medewerker bediening

Wil jij graag werken tijdens feesten of werken in ons mooie restaurant en is het voor jou geen probleem om in de avonduren te werken? Dan ben ik op zoek naar jou!

Lijkt het jou leuk om in de avond- en weekenduren bij te verdienen door in de horeca te werken en ben jij minimaal 16 jaar oud?

De werkzaamheden bestaan uit het serveren van drankjes, bar werkzaamheden tijdens feesten en het gereed maken van de zalen waar die partijen plaats vinden. Met andere woorden er voor zorgen dat onze gasten een top avond hebben!

Ervaring is niet noodzakelijk maar wel fijn! Belangrijker is dat je enthousiast bent en graag nieuwe dingen wilt leren.

Wij zoeken iemand met de volgende persoonlijkheidskenmerken:

Flexibel

Leergierig

Enthousiast

Stressbestendig

Wat bieden wij:

Een marktconform salaris in overleg en de kans om in een constant innoverend bedrijf te werken met een gezellig, groot en hecht team. Tevens bieden wij ook mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

 


Sous-chef en een zelfstandig werkend kok

Dankzij jou hebben we elke dag tevreden gasten en stromen de positieve recensies binnen.

Dat de verantwoordelijkheid voor het tijdig doorgeven van culinaire gerechten in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dat motiveert jou om elke dag te spelen met kleuren, smaak en presentatie.

Dat jij alles op alles zet voor een ultieme smaakbeleving voor onze gasten vinden wij bewonderingswaardig. Samen met jouw inzet en kookkunsten kunnen wij onze gasten pas écht blij maken!

Het aansturen van de keukenbrigade, strikt werken volgens HACCP normen en ruimte voor creativiteit en passie zorgen ervoor dat jij een glimlach tovert op het gezicht van onze gasten. Dat is werken bij de Rousch!

 

Wat zoeken we in jou?

Samen met jouw team ben je medeverantwoordelijk voor een goed verloop van het ontbijt, lunches en diners in onze verschillende sfeervolle ruimtes.

Je houdt van structuur en ben je uitmuntend in plannen en het maken van mice-en-place lijsten.

Jij zorgt ervoor door jouw structuur en planning dat de diversiteit die we aanbieden overzichtelijk en van kwalitatief goed niveau blijft.

Je bent zelfverzekerd en deelt je kennis graag met collega’s en gasten. Je communiceert op een rustige en duidelijke manier en houdt daardoor de organisatie en tijdplanning tijdens de service scherp in de gaten. Daarnaast heb je al de nodige culinaire ervaring opgedaan en geniet je ervan om jullie creaties terug te zien op het bord.

Jouw gerechten zien er niet alleen lekker, maar ook verzorgd uit. Jij werkt netjes en hygiënestaat bij jou hoog in het vaandel. We hoeven jou dus niets te vertellen over de regels (HACCP). Je houdt jouw werkplek schoon en ruimt deze op wanneer jouw dienst is afgelopen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit in onze keuken constant blijft, voer je ook regelmatig controles uit, zoals bijvoorbeeld de houdbaarheid en versheid van de producten.

Familiebedrijf de Rousch is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner.

 

Diploma’s en ervaring?

Afgeronde koksopleiding op minimaal niveau 4, bij voorkeur aangevuld met SVH-leermeestersdiploma. Aantoonbare kennis van alle kooktechnieken. Je hebt brede kennis van diverse internationale keukens, a la carte koken en ervaring in het hogere culinaire segment.

Het motiveren van collega’s is je tweede natuur en je krijgt energie om samen tot een goed resultaat komen. Je hebt ervaring in banquet, kennis van Word en beheersing van Excel en de Nederlandse taal. De wisselde tijd, ook in avonden en weekenden, sluit perfect aan op je drukke privé leven.

 

Wat bieden wij?

Je werkt in een keuken voorzien van de modernste apparatuur.
Een veelzijdige baan voor 38 uur per week. Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao, schaal 8.
Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit.
Een baan in een snelgroeiende organisatie met ruimte voor eigen ontwikkeling

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! 045-5715890 of info@derousch.nl