Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Communie

Een communiefeest is vaak de eerste grote mijlpaal in het leven van je kind. Je wil dan ook dat alles tot in de puntjes perfect verloopt! Door alles goed te plannen en niets aan het toeval over te laten, wordt het een voorbereiding waar je zelf ook van zal genieten! Auberge de Rousch kan een groot deel van deze zorgen uit handen nemen.

Op communiefeesten staan natuurlijk de communicanten centraal maar het is ook een gelegenheid om een samenzijn te vieren met familie of vrienden. De groene en rustieke omgeving van Auberge de Rousch is de locatie bij uitstek voor communiefeesten.

Heeft u speciale wensen? Wilt u een communie op maat? Onze medewerkers van de afdeling Banqueting vinden het een uitdaging om samen met u tot een bijzonder resultaat te komen. Neemt u voor een uitgebreide toelichting en/of rondleiding vrijblijvend contact met ons op!


Ons team helpt u graag om al uw wensen en ideeën uit te werken. Neem via telefoonnummer 045 571 58 90 contact met ons op en wij staan u graag te woord om onze mogelijkheden met u te bespreken.

Direct contact met ons opnemen kan hier