Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Koffietafel

Van een koffietafel tot een geheel persoonlijke afscheidsceremonie

Wenst u een formele setting of juist informeel? U bepaalt! 

Bij Auberge de Rousch gaan we ervan uit dat ieder afscheid tevens het begin is van een herinnering. Wij maken deze herinnering graag zo bijzonder mogelijk voor u, een gepast afscheid van uw dierbare. Een goed glas wijn en een bitterbal worden bijna net zo gewoon als een kopje koffie met Limburgse vlaai na een uitvaart. Zeker jongere mensen willen graag dat familie en vrienden na de uitvaart samen het glas op hem of haar heffen.

Een traditionele Limburgse koffietafel met koffie, soep, broodjes en vlaai en eventueel een warm gerecht zoals een pasteitje of misschien iets heel anders? Naar wens van de familie wordt de koffietafel vorm gegeven.

Het intieme en authentieke karakter van de hoeve is bij de verbouwinngen  bewaard gebleven, want juist dat is wat onze organisatie onderscheidt en het mogelijk maakt onze gasten de ruimte te geven om aan hun individuele wensen tegemoet te komen. Auberge de Rousch is al bijna 50 jaar een familiebedrijf en wij verwelkomen u graag binnen onze familie. 

Auberge de Rousch wil het afscheid voor u en uw familie zo bijzonder en makkelijk mogelijk maken. Dit doen wij op gepaste wijze met een grote diversiteit aan ruimtes, in een oase van rust en een natuurlijke omgeving, mooie uizichten en terrassen, uitgebreide en complete koffietafel, ruimte voor uw persoonlijke wensen en inbreng en – heel belangrijk – veel persoonlijke aandacht.


Direct contact met ons opnemen kan hier of neem telefonisch contact met ons op via 045-5715890