Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Uitvaart

Van een koffietafel tot een geheel persoonlijke afscheidsceremonie

Afscheid nemen van een dierbare hoeft natuurlijk niet altijd in een aula van een begraafplaats of crematorium. Een meer persoonlijk afscheid en/of koffietafel bij Auberge de Rousch past misschien beter bij u.

Bij Auberge de Rousch gaan we ervan uit dat ieder afscheid tevens het begin is van een herinnering. Wij maken deze herinnering graag zo bijzonder mogelijk voor u, een gepast afscheid van uw dierbare.

Het intieme en authentieke karakter van de hoeve is bij de verbouwinngen bewaard gebleven, want juist dat is wat onze organisatie onderscheidt en het mogelijk maakt onze gasten de ruimte te geven om aan hun individuele wensen tegemoet te komen. Auberge de Rousch is al bijna 50 jaar een familiebedrijf en wij verwelkomen u graag binnen onze familie. 

Auberge de Rousch wilt het afscheid voor u en uw familie zo bijzonder en makkelijk mogelijk maken. Dit doen wij op gepaste wijze met een grote diversiteit aan ruimtes, in een oase van rust en een natuurlijke omgeving, mooie uizichten en terrassen, uitgebreide en complete uitvaart, ruimte voor uw persoonlijke wensen en inbreng en – heel belangrijk – veel persoonlijke aandacht.


Direct contact met ons opnemen kan hier of neem telefonisch contact met ons op  via 045-571 58 90