Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Zakelijk

Bij Auberge de Rousch bieden we uitstekende faciliteiten en een inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Of u nu een kleine vergadering wilt organiseren of een groter zakelijk evenement plant, wij hebben de juiste ruimte en diensten om aan uw behoeften te voldoen. Wij beschikken namelijk in totaal over 15 vergaderzalen, variërend van 6 tot 950 personen.

Onze stijlvolle vergaderzalen zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en bieden een comfortabele en professionele omgeving voor uw bijeenkomst. Of het nu gaat om een bestuursvergadering, trainingssessie, seminar of conferentie, we kunnen de ruimte op maat aanpassen aan uw specifieke vereisten.

Ons ervaren team van evenementenplanners staat voor u klaar om u te helpen bij het organiseren en coördineren van uw vergadering. We zorgen voor alle details, inclusief catering, technische ondersteuning en eventuele speciale verzoeken die u heeft. Zo kunt u zich concentreren op uw vergadering, wetende dat alles goed geregeld is.

Naast onze vergaderfaciliteiten bieden we ook mogelijkheden voor teambuildingactiviteiten en ontspanning. Onze prachtige locatie in het Limburgse landschap biedt tal van mogelijkheden om buitenactiviteiten te organiseren, zoals wandelen of fietsen. Dit kan een geweldige manier zijn om de teamgeest te versterken en een welkome afwisseling te bieden tijdens uw zakelijke bijeenkomst.

Als uw vergadering meerdere dagen duurt, kunt u profiteren van onze comfortabele accommodaties en ontspanningsfaciliteiten. Na een productieve dag kunt u genieten van een heerlijk diner in ons restaurant, ontspannen en tot rust komen in een van onze luxe wellness-suites. Op dinsdagavond en zondagochtend kunt u met onze personal trainer aan de slag om u weer helemaal energiek te voelen.

Auberge de Rousch is gemakkelijk bereikbaar en biedt voldoende parkeergelegenheid voor al uw gasten. We zijn gelegen in een rustige omgeving, maar toch dicht bij Maastricht, Aken en Valkenburg.

Neem contact met ons op en laat ons uw zakelijke evenement tot een succes maken. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Auberge de Rousch en u een onvergetelijke ervaring te bieden.

Ons team helpt u graag om al uw wensen en ideeën uit te werken. Neem via telefoonnummer 045-571 58 90 contact met ons op en wij staan u graag te woord om onze mogelijkheden met u te bespreken.

Neem contact op

 

Met vriendelijke groet,

Het team van Auberge de Rousch