Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Graanschuur

Maximum aantal personen: 
250

Ruimtelijk, modern en toegankelijk

Op de eerste verdieping, boven de Manege, ligt de grootste ruimte op de bovenverdieping: de Graanschuur van 168 m2. De zaal biedt vele mogelijkheden van 20 tot 250 personen. Zo kunt u er een congres, vergadering, heerlijke brunch, diner dansant of feest organiseren. Ook is de Graanschuur ideaal voor uw trouwceremonie.

De zaal is sfeervol en ruimtelijk ingericht, modern en direct bereikbaar via trappenhuis of de personenlift. De grote ramen bieden veel daglicht en de screens aan de gangzijde kunnen desgewenst gebruikt worden voor een bijeenkomst in privésfeer. 
Beamer en groot beamerscherm zijn standaard aanwezig en desgewenst kunnen we u van draadloze microfoons of headsets voorzien. In de ruimte is een gloednieuwe top-geluidsinstallatie aanwezig, bijvoorbeeld voor spetterende feesten. Verder kunnen de Graanschuur en de gang met LED verlichting verlicht worden in de kleur van uw keuze voor een personal touch!

Ook beschikt de Graanschuur over eigen bar, grote koffiemachine en een minibar. Bovendien kan de gang bij de ruimte betrokken worden door het openzetten van de grote deuren. U kunt dan bijvoorbeeld een inschrijftafel, heerlijke buffet, banners of een videozuil op de gang plaatsen.

De medewerkers van Auberge De Rousch staan graag paraat zodat u zorgeloos als gastgever kunt optreden!

Gegevens: 
Oppervlakte 170 m2
Lengte 14,1 m
Breedte 11,6 m
Aantal pers. 10-250
Aantal personen per tafelindeling: 
U-vorm 42
Blok 38
Theater 160
School 40
Cabaret 96
Carré 62
Lange tafel 40
U-vorm en binnenkant 68
Receptie 250