Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Manege

Waar eens de paarden galoppeerden

De Manege is onze grootste zaal. Waar eerder de paarden in stap, draf of galop hun ruiters bedienden, bedienen wij nu uw gasten. Houdt u een groots galafeestavond, een koffietafel met een groot gezelschap, een zitting van uw carnavalsvereniging of hebt u al bijna een auditorium nodig? Of wilt u een zaal waarin u trouwt in gezelschap van familie en vrienden waarin u ook de receptie geeft op de dag van uw leven? Het kan allemaal in De Manege van bijna 500 m2 met een eigen entree, garderobe, bar, toilettengroep en toegang tot ons sfeervolle Binnenhof. De Manege is sfeervol en ruimtelijk ingericht.

De Manege beschikt over twee beamerschermen: Er is een extra groot beamerscherm van 5 x 4 meter en een 'normaal' beamerscherm aanwezig. Desgewenst kunnen we u van draadloze microfoons of headsets voorzien. Verder beschikken wij over een ‘Catchbox’; een microfoon die in het publiek gegooid kan worden tijdens bijvoorbeeld een symposium. Op deze manier hoeft u niet meer naar de gast toe te lopen die iets wilt zeggen maar gooit u simpelweg de Catchbox. 
De Manege beschikt over een gloednieuwe top-geluidsinstallatie voor o.a. spetterende feesten en symposia, een ‘state of the art’ luchtbehandeling en airconditioning waardoor het leefklimaat tijdens onder andere vergaderingen optimaal blijft; hoofdpijn en concentratieproblemen worden voorkomen.

De totale ruimte is door middel van twee grote gordijnen in 3 aparte gedeeltes te verdelen; dit maakt het mogelijk om verschillende gedeeltes te creëren zoals een ontvangstgedeelte en een gedeelte waar de bijeenkomst daadwerkelijk plaatsvindt. Verder kan de Manege met LED verlichting verlicht worden in de kleur van uw keuze voor een personal touch!

De medewerkers van Auberge De Rousch staan graag paraat zodat u zorgeloos als gastgever kunt optreden!

Gegevens: 
Oppervlakte 470 m2
Lengte 32,3 m
Breedte 13,1 m
Aantal pers. 25-950
Faciliteiten: 
Eigen garderobe
Bar
Toilettengroep
Airco
Gratis WiFi
Vergaderapperatuur
Extra: 
Eigen entree en parkeergelegenheid
Toegang tot binnenterras
Ruimte in 3 gedeeltes te verdelen
Aantal personen per tafelindeling: 
U-vorm 75
Theater 475
School 125
Cabaret 250
Carré 100
U-vorm en binnenkant 105
Receptie 950