Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Raadskelder

Maximum aantal personen: 
70

Het hart van Heerlen

Een stukje historie van Heerlen uit 1950 is in volle glorie hersteld. Raadskelder Heerlen is open om ruimte te bieden aan individuele invulling. Vernieuwd, eigentijds en volledig ingericht voor persoonlijk gebruik. Raadskelder Heerlen is onderdeel van Auberge De Rousch die sinds 1950 horecaervaring heeft met deze gelegenheid in hartje Heerlen aan het Raadhuisplein 6.

Eigen ingang, besloten en privé. Met bediening, drinken en eten of gewoon heel anders. Raadskelder Heerlen is een flexibele ruimte waar de techniek aanwezig is, maar de invulling individueel. Dus als u met vrienden en familie iets wilt vieren óf als u zakelijk iets organiseert dan bieden wij u de vrijheid.

Privé, intiem, zelfstandig of exclusief, uitgangspunt is dat u Raadskelder Heerlen kunt gebruiken naar eigen inzicht. Voor een paar uur, een middag of een hele dag; u geeft aan wat u wilt. Groots of liever gezellig intiem? Dat kan omdat het altijd maatwerk is. Wij denken actief mee om de invulling van uw feest, vergadering of bijeenkomst tot een succes te maken.

Lunch, brunch, diner of enkel een borrelhapje? Van klein tot groot; u zegt het maar. Dat Auberge De Rousch u hierbij werk uit handen kan nemen is een mooie aanvulling én geeft u alle ruimte om als gastheer op te treden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Gegevens: 
Lengte 55 m
Breedte 20 m
Aantal personen 70
Faciliteiten: 
Klimaat- & luchtregulatie
ICT-apparatuur voor beeld, geluid en licht
Draadloos- en vast internet
LED display voor persoonlijke invulling
Professioneel mengpaneel
Lichtshow & geluidsinstallatie
Extra: 
2e bar mogelijk