Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Zelfstandig werkend kok of Chef-Kok

Dankzij jou hebben we elke dag tevreden gasten en stromen de positieve recensies binnen.

Dat de verantwoordelijkheid voor het tijdig doorgeven van culinaire gerechten in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dat motiveert jou om elke dag samen met jouw collega's te zorgen voor heerlijke gerechten.

Als sous-chef zet jij alles op alles zet voor een ultieme smaakbeleving voor onze gasten vinden wij bewonderingswaardig. Samen met jouw inzet en kookkunsten kunnen wij onze gasten pas écht blij maken!

Het meewerken binnen de keukenbrigade, strikt werken volgens HACCP normen en ruimte voor creativiteit en passie zorgen ervoor dat jij een glimlach tovert op het gezicht van onze gasten. Dat is werken bij de Rousch!

 

Wat zoeken we in jou?

Samen met jouw team ben je medeverantwoordelijk voor een goed verloop van onze lunch, diner en partijen in onze verschillende sfeervolle ruimtes.

Je werkt gestructureerd en je kunt je eigen werkzaamheden en die van jouw collega's goed plannen.

Jij zorgt ervoor door jouw structuur en planning dat de diversiteit die we aanbieden overzichtelijk en van kwalitatief goed niveau blijft.

Jouw gerechten zien er niet alleen lekker, maar ook verzorgd uit. Jij werkt netjes en hygiënestaat bij jou hoog in het vaandel. We hoeven jou dus niets te vertellen over de regels (HACCP). Je houdt jouw werkplek schoon en ruimt deze op wanneer jouw dienst is afgelopen. Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit in onze keuken constant blijft, voer je ook regelmatig controles uit, zoals bijvoorbeeld de houdbaarheid en versheid van de producten.

Familiebedrijf de Rousch is elke dag geopend voor ontbijt, lunch en diner.

 

Diploma’s en ervaring?

Ervaring in banqueting is een pre, kennis van Word en beheersing van Excel en de Nederlandse taal. De wisselde tijd, ook in avonden en weekenden, sluit perfect aan op je drukke privé leven.

 

Wat bieden wij?

Je werkt in een keuken voorzien van de modernste apparatuur.
Een veelzijdige baan voor 38 uur per week. Een goed salaris en voldoende ruimte om hierin door te groeien.
Een baan in een snelgroeiende organisatie met ruimte voor eigen ontwikkeling

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! 045-5715890 of info@derousch.nl