Hoofdgerechten

€ 23,75 Duet van varkenshaas en kalfsoester, gebakken asperges, puree met spinazie en een Riesling-bieslook saus        


€ 24,50 Duet van lamsfilet en kalfswang op bleekselderij, bospeen, bosui en Rozeval aardappeltjes begeleid door een rode wijn-frambozensaus met een aubergine-kaviaar     


€ 19,50 Varkenshaasmedaillons met een courgette room saus met champignons en een vleugje witte wijn


€ 24,95 Duet van lamsfilet en kalfsoester op een couscous met knolselderij en groene asperges begeleid door een rode wijn saus met kalfsfond, rozemarijn en honingkaramel            


€ 25,95 Tournedos met een Port-Tartufata saus of een Stroganoffsaus


€ 26,95 Tournedos van de Grain Fed Black Angus op aardappelgratin met venkel, gekarameliseerde witlof en gebakken paksoi met gember, knoflook en sesam. Geserveerd met een Malt Whisky-pepersaus


€ 22,50 Asperges met ham, peterselie ei, krielaardappels en een boter saus 


€ 21,75 Duet van couscous met groene kruiden, tomaat  en oesterzwammen en een risotto met artisjokken, venkel, bieslook en Parmezaanse kaas met groene asperges, peterselie, ei, gepofte glaskoolrabi en paprika begeleid door een bimi-saus met dille en dragon azijn


€ 25,75 Vis van de dag met asperges, spinazie met een beurre blanc saus met dragon         


€ 24,95 Gemarineerde tonijn op pasta met courgettes en haricots verts met gebakken scampi begeleid door een Beurre Blanc saus met dille en knolselderij       


€ 24,50 Kabeljauw op een puree van bloemkool met groene asperges en een couscous met fijne groenten begeleid door een roomboterjus met oregano, witte balsamico en gele paprika      


€ 26,75 Gebakken wilde scampi op gegrilde groene asperges en courgettes, pasta aangemaakt met Parmezaanse kaas en een kreeftensaus


€ 34,00 Gebakken zeetong