Lentemenu

In de periode van

21 maart tot en met 21 juni 2018

Op Oosterse wijze gemarineerde tonijn met asperges en rucola

begeleid door een Beurre Blanc saus

***

Rosbief van dry aged entrecôte met humus, courgettes, gebakken paddenstoelen,

salade van frissé, tomatenconcassé met basilicum en Parmezaanse kaas

en een rode port dressing

***

Kabeljauw op een puree van bloemkool met groene asperges en een couscous met fijne groenten, begeleid door een roomboterjus met oregano,

witte balsamico en gele paprika

***

Duet van lamsfilet en kalfswang op bleekselderij, bospeen,

bosui en Rozeval aardappeltjes

begeleid door een rode wijn-frambozensaus met een aubergine-kaviaar

***

Crème brûlée met ahorn siroop, Sacher-Torte en vanille parfait met choco-chips

begeleid door een sinaasappel-karamel-saus

 

De prijs van het ‘Lentemenu’ bedraagt € 39,95 per persoon.

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Lentemenu’

Dit menu serveren wij enkel per hele tafel