Rousch menu

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Gemarineerde wilde zalm met gebakken scampi op een carpaccio van asperges met witte balsamico mousseline en wasabi

Begeleidende wijn: Riesling Feinherb, Mosel, Duitsland


Tataki van dry-aged entrecôte, courgettes uit de oven, salsa van ui, paprika, tomaat,  koriander, bieslook en peterselie geserveerd met een guacamole met grove mosterd en gekonfijte chili


Zeebaars op een risotto met artisjokken, venkel, bieslook en groene asperges met Hollandse garnalen en rivierkreeftstaartjes begeleid door een kreeftensaus met saffraan

Begeleidende wijn: Chardonnay, Don David, Salta, Argentinië


Duet van lamsfilet en kalfsoester op een couscous met knolselderij en groene asperges begeleid door een rode wijn saus met kalfsfond, rozemarijn en honingkaramel

Begeleidende wijn: Carpess, Rioja, Spanje


Merengue met verse aardbeien, gembercake, vanille ijs en een Pernod sabayon

Begeleidende wijn (meerprijs per glas € 4,75): Maury, Crois Milhas, Frankrijk


Dit ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden april, mei en juni 2018 (met uitzondering van de feestdagen) aan onze à la carte gasten, voor de prijs van € 53,- per persoon

Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee.

Reserveren vóóraf kan direct via ons formulier
Bellen mag ook naar telefoonnummer 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,- per persoon. Dit menu serveren wij enkel per hele tafel.

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!