Vijvermenu

Eerste voorgerecht
Tartaar van verse zalm, tonijn en scampi aangemaakt met limoengras en Kikkoman, geserveerd met asperges en een koude wasabi-mousseline

Tweede voorgerecht
Huisgemaakte guacamole met gebakken lamsfilet, gepofte paprika en courgette, nacho's geserveerd met een tomatentartaar met rode ui, koriander en limoen

Tussengerecht
Zeebaars op een risotto met artisjokken, venkel, bieslook en groene asperges met Hollandse garnalen en rivierkreeftstaartjes begeleid door een kreeftensaus met saffraan

Sorbet
Citroensorbet met framboos en een frambozenlikeur

Hoofdgerecht
Tournedos van de Grain Fed Black Angus met een aardappelgratin met venkel, gekarameliseerde witlof en gebakken paksoi met gember, knoflook en sesam. Geserveerd met een Malt Whisky-pepersaus

Dessert
Aardbeientaartje met witte chocolade en Grand Marnier besprenkelde aardbeien geserveerd met een koude Pernod-sabayon met stukjes mango en choco chips

€ 36,00 2 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, kop koffie                                                              
€ 39,50 3 gangen = voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert                                                                        
€ 43,00 4 gangen = voorgerecht 1, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                                
€ 47,00 5 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert                                   
€ 49,50 6 gangen = voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, sorbet, hoofdgerecht, dessert       

Dagmenu à € 29,50 per persoon


Dagelijks wordt door ons met zorg een dagmenu voor u samengesteld, waarbij u een keuze kunt maken uit

2 voorgerechten
2 hoofdgerechten
2 nagerechten

Daggerecht à € 19,00 per persoon


Een dagelijks wisselend hoofdgerecht van vlees of vis, door onze chef-kok samengesteld.
Onze gastvrouw/gastheer zal dit dagmenu of daggerecht graag aan u presenteren