Voorgerechten

€ 14,50Gemarineede wilde zalm met gebakken scampi op een carpaccio van asperges met witte balsamico mousseline en wassabi


€ 14,00Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum en een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée      


€ 14,75 Tatki van dry-ages entrecôte, courgettes uit de oven, salsa van ui, paprika, tomaat,  koriander, bieslook en peterselie geserveerd met een guacamole met grove mosterd en gekonfijte chili


€ 14,95Huisgemaakte guacamole met gebakken lamsfilet, gepofte paprika en courgette, nacho’s geserveerd met een tomatentartaar met rode ui, koriander en limoen


€ 15,75Op Oosterse wijze gemarineerde tonijn met asperges en rucola begeleid door een Beurre Blanc saus


€ 14,50 Tartaar van verse zalm, tonijn en scampi aangemaakt met limoengras en Kikkoman, geserveerd met asperges en een koude wasabi-mousseline      


€ 15,95Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes.


€ 13,95 Carpaccio van asperges op aubergine-kaviaar, shiitake gevuld met verse geitenkaas gepofte bleekselderij, paprika en een dressing met honing-azijn, spinazie en tuinbonen     


€ 32,50Een palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen.