Zomermenu

In de periode van 21 juni tot en met 20 september serveren wij:

 

Tapas proeverij

* Serranoham met 2 soorten meloen
* Tomaat met ansjovis en uitjes
* Courgette, paprika en aubergines uit de oven met gegratineerde geitenkaas en een Pedro Ximénez dressing
* Gazpacho Andaluz met uitjes tomaat, paprika, peterselie, bieslook en koriander
* Gamba pil pil

***

Tonijntartaar met Hollandse garnalen op bloemkool met wakamé een olijfolie-appeldressing, wasabi en bieslook

***

Vis van de dag in een waterkerssoepje met gele biet

***

Black Angus ‘Grain Fed’ entrecote op girolles, zoete aardappel, gebakken spinazie met uien begeleid door een rode wijnsaus gemonteerd met kruidenboter

***

Vanille ijs met gepocheerde nectarine in een sinaasappelsaus met Grand Marnier

 

De prijs van het ‘Zomermenu’ bedraagt € 41,95 per persoon.

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Zomermenu’

Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon