Herfstmenu

In de periode van 21 september tot en met 20 december 2019

 

Gerookte ossenhaas en wilde eendenborst met gepofte zoete aardappel, een paprikacoulis, salade met een gele wortel dressing en krokante bacon

***

Gekonfijte tonijn, gekaramelliseerde witlof, sugar snaps, mierikswortel jus met druppels framboos

***

Pasta met een ratatouille van tomaat, aardappel, haricots verts, kastanjes en shiitake met zoetzure schorseneren,
little gem en kruiden-pompoen uit de oven met gebakken knoflook begeleid door een krachtige Port-kersensaus
 
***
 

Reerug op een rode uienchutney, venkel, spruiten en een puree van pastinaak, begeleid door een jus van Trompet de la Mort met oude jenever en rode wijn

 

***

Gebakken honing-appel met kaneelijs, een notencrumble en een witte chocolade grenache met kumquats

 

De prijs van het ‘Herfstmenu’ bedraagt € 41,95 per persoon

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Herfstmenu’

Dit menu serveren wij enkel per hele tafel. Kiest u voor ons herfstmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.