Lentemenu

In de periode van 21 maart tot en met 20 juni serveren wij:

Kalfsrosbief op een antiboise, gerookte kuikenborst en een kleine salade met tartufata dressing en mieriksworteldruppels

***

Asperges met gerookte zalm en een mousseline met verse bieslook

***

Een creatie van in olijfolie gegaarde roodbaars en gebakken coquilles met bimi en een puree van koolrabi en venkel

***

Lamsfilet begeleid door een provinciaalse saus met zwarte knoflook, geserveerd met Roseval aardappeltjes en groenten uit de oven

***

Soepje van huisgemaakte en gereduceerde Sangria, rood fruit en mango met een limoen-aardbeiensorbet

 

De prijs van het ‘Lentemenu’ bedraagt € 41,95 per persoon.

Reserveren vóóraf gewenst o.v.v. ‘Lentemenu’

Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Als u kiest voor dit menu bij aankomst in het restaurant, rekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon