Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 april 2019

€ 13,95 Kalfsrosbief op een antiboise, gerookte kuikenborst en een kleine salade met tartufata dressing en mieriksworteldruppels 


€ 13,95 Asperges met ham, peterselie-ei, krielaardappel met verse bieslook en een botersaus


€ 14,00 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée            


€ 15,75 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ui en een peterselie-ei    


€ 14,25 Aspergecarpaccio op een courgettecrème met zoete aardappel, peterselie-ei, krokante oesterzwammen, kleine salade met een wafel van Parmezaanse kaas en een peulvruchtendressing       


€ 14,95 Tataki van verse zalm op een avocadocrème met yuzu, zalmeitjes, Romaine sla en een wasabi saus met crème fraîche     


€ 14,95 Mi-cuit van kabeljauw op een wortel-knolselderijcrème met anijs-champignons, gepofte gele paprika, rucola en basilicumolie         


€ 15,50 Kingfish gemarineerd met limoengras en wasabi op een tartaar van tomaat en koriander, gember, gekarameliseerde rode ui geserveerd met een wilde scampi           


€ 15,95 Gebakken asperges met gerookte zalm, salade van appel, limoen en dille geserveerd met een lauwe zoetzure puree van gele biet     


€ 15,95 Asperges met gemarineerde tonijn, Beurre Blanc saus en rucola 


€ 16,95 Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes     


€ 36,00 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen