Voorgerechten

Onze menukaart vanaf 1 juli 2019

€ 13,95 Gemarineerde entrecote met soja-shiitake, gepofte courgette, aubergine, Romaneso sla en een wasabisaus 


€ 14,00 Carpaccio van ossenhaas met rucola, verse basilicum, een balsamico-dressing, Parmezaanse kaas en een tomaten-concassée                   


€ 14,50 Serranoham en gemarineerde entrecote met een kleine salade, gebakken girolles, een witte balsamico-gel, gerookte courgettes, Parmezaanse kaas en rucola


€ 14,95 Vitello tonnato met gemarineerde tonijn, kappertjes, frisée en een limoendressing


€ 15,75 Steak Tartare op klassieke wijze met kappertjes, augurk, ui en een peterselie-ei    


€ 13,95 Buffelmozzarella met een groene olijvenpesto, Parmezaanse kaas op tomatenconcassé, watermeloen aangemaakt met balsamico-portsiroop, verse basilicum en pijnboompitjes    


€ 14,50 Hollandse garnalen en gerookte zalm op courgette, avocado en groene asperges, yuzu-gel, begeleid door een whiskeysaus met gember en aubergine    


€ 14,95 Tataki van verse zalm op een avocadocrème met yuzu, zalmeitjes, Romaine sla en een wasabi saus met crème fraîche       


€ 14,95 Tonijntartaar met Hollandse garnalen op bloemkool met wakamé een olijfolie-appeldressing, wasabi en bieslook


€ 16,95 Gebakken coquilles en scampi op frisée met een olijfolie-kruidendressing, tomaten tapenade en gemarineerde courgettes


€ 36,00 Palet van vijf voorgerechten koud en warm geserveerd voor twee personen, om te delen