Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Leidinggevende bediening / 1e medeweker

De Rousch is een gezellig familiebedrijf in Heerlen, met een breed aanbod aan horeca, van a la carte dineren, bruiloften, feesten tot aan vergaderingen.

Sinds januari 2021 hebben we tevens ons hotel geopend, Hotel de Rousch.

Dankzij jou hebben we elke dag tevreden gasten en stromen de positieve recensies binnen.

Dat de verantwoordelijkheid voor een feest, vergadering of diner in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dat motiveert jou om de gasten in de watten te leggen.

Dat jij alles op alles zet voor een ultieme beleving voor onze gasten vinden wij bewonderingswaardig. Samen met jouw inzet en gastvrijheid kunnen wij onze gasten pas écht blij maken!

Zelfstandig partijen leiden, gezelligheid met je collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze gasten, dat is werken bij Auberge de Rousch.

 

Wat zoeken we in jou?

Als 1ste medewerker bediening ben je gastvrij en je krijg je energie van een tevreden gast. Je loopt net zo makkelijk met een dienblad in je handen als met je telefoon en je kunt serveren.

Je bent in staat om collega’s aan te sturen en je blijft rustig op drukke momenten. Het opleiden van nieuwe medewerkers of het aansturen van oproepkrachten geeft je verder energie. Aantoonbare ervaring in de horeca is dan ook een vereiste.

Je kunt dranken gereedmaken en hebt kennis van wijn en een passie voor eten, waarmee je onze gasten kunt verrassen. Werken in wisselende tijden past perfect in jouw drukke privé leven.

Doordat elke dag andere onderdelen van horeca aan bod komen, is werken als 1e medewerker bediening bij de Rousch elke dag anders en kom je elke dag met plezier naar je werk. Je werk kan wisselen van bruiloften, privé diners, koffietafels tot het meewerken in ons a la carte restaurant en zit daarom volop afwisseling.

Hectiek maakt jouw dag leuker en problemen los je samen voor onze gasten op met een glimlach. Het persoonlijke contact met de gasten geeft je energie. Je houdt van afwisseling en draait je handen er niet voor om zalen om te bouwen tot prachtige locatie voor een feest, vergadering of diner. Je vind het net zo leuk om je collega’s aan te sturen, te motiveren, te corrigeren als om gezellig met na te keuvelen.

 

Wat ga je bij ons doen?

  • Nieuwe medewerkers begeleiden en (mede)inwerken;
  • Aansturen van collega’s en ambulante medewerkers
  • Voorraadbeheer en bestellingen
  • Voorbereidingen treffen voor shift;
  • Opnemen van bestellingen en serveren van dranken en gerechten;
  • Afrekenen met gasten
  • Voortouw nemen en aansturen in het op orde houden van de zaak en ruimtes
  • Offerte besprekingen met gasten

 

Diploma’s en ervaring?

- Een diploma als gastheer / gastvrouw op minimaal niveau 2
- Of aantoonbare ervaring in een soortgelijk bedrijf.

 

Wat bieden wij?

Een marktconform salaris en een afwisselende baan. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen en/of trainingen en zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.