Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Rouschmenu | Oktober November December 2024 + Januari 2025

Ons  ‘Rouschmenu’ serveren wij in de maanden Oktober, November en December 2024 + Januari 2025

(met uitzondering van de feestdagen zoals Kerstmis)

Een sprankelende huiscocktail vooraf

Voorgerecht
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat en Togarashi | Wakame
Begeleidende wijn: Luciano, Verdicchio, Marken Italië

Tussengerecht 1
Carpaccio van lam | Gemarineerde eendenborst | Dashi Shiitake | Appeldressing | Geitenkaasparels | Fijngesneden little gem
Begeleidende wijn: Wijn v/d Sommelier (meerprijs van €8,50 per glas)

Tussengerecht 2
 Gebakken scampi | Coquille | Pasta | Parmezaanse kaas | Cherry tomaat| Courgette |  Kreeftensaus
 Begeleidende wijn: Monjardin, Chardonnay, Navarrac, Spanje

Hoofdgerecht
Hertenfilet | Roseval aardappel | Groene asperge | Courgette | Portobello |  Preiselbeeren | Port-tartufatasaus
Begeleidende wijn: Navarro Correas, Malbec, Memdoza, Argentinië

Nagerecht
Sinaasappelbavarois met Cointreau | Chocolade ijs | Vanille-passievrucht-sabayon
Begeleidende wijn: Moscatel, de Setubal, Portugal (meerprijs van €7,50 per glas)

Prijs: € 71,00 per persoon
Dit menu is inclusief een sprankelende huiscocktail bij aanvang, één glas van bovengenoemde begeleidende wijnen tijdens het diner, voor de niet wijndrinkers bier of fris en als afsluiting een kopje koffie of thee

Reserveren kan via 045-571 58 90 of stuur een e-mail naar info@derousch.nl. Reserveren altijd onder vermelding van ‘Rouschmenu’.
Kiest u voor ons Rouschmenu bij aankomst in ons restaurant, dan berekenen wij een supplement van € 5,00 per persoon.
Dit menu serveren wij enkel per hele tafel

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief,
maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering!