Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
In 2022 hebben wij op 1e en 2e Paasdag voor onze gasten de keuze uit:
Hieronder leest u de menu's voor Pasen.
Gemarineerde Zalm | Appel | Rode Biet | Dille | Mierikswortel | Wakame
Aubergines | Frisée | Venkel | Rode ui | Limoen | Hollandse garnalen
***
Iberico ham | Crumble van eendenlever |Pedro-Ximénèz siroop
***
Limburgse witte asperge |Gemarineerde Tonijn | Rucola | Beurre Blanc
***
Lamsfilet | Stoof van Lam op Provençaalse wijze | Spinazierisotto | Courgette | Bimi
***
Aardbeien-aalbessen bavarois | Chocolade ijs | Vanille saus met liquor 43
De prijs van dit 5-gangen Paasmenu bedraagt € 62,50 per persoon.
3-gangen voorgerecht 1, hoofdgerecht, dessert €45,00
4-gangen voorgerecht 1, voorgerecht 2, hoofdgerecht, dessert €55,00
5-gangen voorgerecht 1, voorgerecht 2, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert €62,50
Reserveren minimaal één dag vóóraf o.v.v. ‘Paasmenu’
Telefoon: 045- 571 58 90, E-mail: info@derousch.nl
Heeft u allergieën, meldt het ons dan!
Wij serveren deze brunch Eerste en Tweede Paasdag, 17 en 18 april 2022
Het ontvangst van de brunch is tussen 12.00 en 13.00 uur.
VOORGERECHTEN
Limburgse witte asperges met een keuze uit: gemarineerde tonijn, gekookte ham en
gerookte zalm, peterselie-ei, krielaardappeltjes, botersaus en Beurre Blanc
Caesar salade met scampi of krokante kuikenborstfilet
Zalm gemarineerd in een marinade van appel, biet, dille en mierikswortel met frisee
Garnalencocktail met appel
Serranoham met Parmezaanse kaas en tomatentapenade
Runderbouillon met ravioli, eekhoorntjesbrood en bieslook
HOOFDGERECHTEN
Kabeljauw op courgette, puree met tuinboontjes en een tomaat-dragon saus met boter gemonteerd
Lamsfilet op risotto met spinazie, bimi en een Provençaalse saus
Tournedos met Rozevalaardappeltjes, ratatouille van groenten, mangochutney en pepersaus
DESSERTS
Kaasplateau met 6 soorten kazen, zwart brood, druiven, stroop en noten
Vanille ijs met warme kersen en chocoladesaus
Aardbeien-aalbessen bavarois met chocolade ijs en vanille saus met Licor 43
Assorti van gebakjes
Verse fruit salade
Mangoparfait en sinaasappelparfait
WIJNBAR
Met zorg samengestelde wijnen bijpassend bij bovenstaande gerechten,
welke u zelf kunt proeven en halen bij de wijnbar
De prijs van deze brunch bedraagt € 59,50 per persoon
inclusief de volgende drankjes: koffie, thee, bier van het vat, fris en huiswijn,
welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen.
Ook aan onze kleine gasten tot 10 jaar wordt gedacht!
Wij serveren een kinderbuffet, bestaande uit:
Frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje.
De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 16,50 per persoon.
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasbrunch’
Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag
van een passend alternatief, maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering
Bij afmelding op de dag zelf zijn wij genoodzaakt 50% in rekening te brengen