Pasen
Geniet tijdens de Paasdagen van een heerlijk Paasontbijt, Paasmenu of uitgebreide Paasbrunch bij Auberge de Rousch.

Paasontbijt

1e en 2e Paasdag | Zondag 20 & maandag 21 april 2025
Tussen 09:00 – 11:30 uur
Het Paasontbijt wordt gereserveerd in één van de ruimtes van Auberge de Rousch.

Het Paasontbijt is inclusief:
Bubbels
Paasbrood
Gekleurde (gekookte) eieren
Diverse soorten brood: Wit brood en Bruin roggebrood
Diverse soorten broodjes: Harde minibroodjes | Crackers | Croissants | Witte en grijze pistolets
Plakjes ontbijtkoek | Krentenbollen | Chocoladebroodjes
Diverse soorten kaas: Oude kaas | Jong belegen kaas | Brie | Camembert
Diverse soorten beleg: Ham | Serranoham | Kipfilet | Gerookte zalm
Diverse soorten zoet beleg: Chocoladehagel | Jam | Nutella
Roerei met bacon
Pancakes met Maple sirop
Yoghurt met muesli
Bloedworst met appel
Diverse soorten vers fruit
Rauwkostsalade, tomaat, komkommer
Jus d'orange, ijswater en appelsap
Koffiebar met koffie crème, cappuccino, espresso, latte macchiato
Diverse theemelanges

Paasontbijt

1e en 2e Paasdag | Zondag 20 & maandag 21 april 2025
Tussen 09:00 – 11:30 uur
Het Paasontbijt wordt gereserveerd in één van de ruimtes van Auberge de Rousch.

Het Paasontbijt is inclusief:
Bubbels
Paasbrood
Gekleurde (gekookte) eieren
Diverse soorten brood: Wit brood en Bruin roggebrood
Diverse soorten broodjes: Harde minibroodjes | Crackers | Croissants | Witte en grijze pistolets
Plakjes ontbijtkoek | Krentenbollen | Chocoladebroodjes
Diverse soorten kaas: Oude kaas | Jong belegen kaas | Brie | Camembert
Diverse soorten beleg: Ham | Serranoham | Kipfilet | Gerookte zalm
Diverse soorten zoet beleg: Chocoladehagel | Jam | Nutella
Roerei met bacon
Pancakes met Maple sirop
Yoghurt met muesli
Bloedworst met appel
Diverse soorten vers fruit
Rauwkostsalade, tomaat, komkommer
Jus d'orange, ijswater en appelsap
Koffiebar met koffie crème, cappuccino, espresso, latte macchiato
Diverse theemelanges


De prijs van dit ontbijt bedraagt € 25,50 per persoon.
Onze kleine gasten (van 4 tot 10 jaar) betalen € 1,60 per levensjaar.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk via onze website, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasontbijt’.
Op deze dag kunt u geen gebruik maken (inwisselen) van externe of Smart-Market cadeaubonnen.

Betaling en annuleringsvoorwaarden
Uiterlijk 2 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk 72 uur voor uw reservering te voldoen. Mocht u betaald hebben en alsnog niet kunnen komen dan zullen de onderstaande annuleringsvoorwaarden gelden:

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor uw reservering. Bij annulering binnen 72 uur ontvangt u van ons een voucher voor het totaalbedrag van uw reservering. Bij annulering op de dag zelf zijn wij genoodzaakt om 50% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
Wijzigingen of annuleringen dienen per mail te worden doorgegeven.

Paasontbijt

1e en 2e Paasdag | Zondag 20 & maandag 21 april 2025
Tussen 09:00 – 11:30 uur
Het Paasontbijt wordt gereserveerd in één van de ruimtes van Auberge de Rousch.

Het Paasontbijt is inclusief:
Bubbels
Paasbrood
Gekleurde (gekookte) eieren
Diverse soorten brood: Wit brood en Bruin roggebrood
Diverse soorten broodjes: Harde minibroodjes | Crackers | Croissants | Witte en grijze pistolets
Plakjes ontbijtkoek | Krentenbollen | Chocoladebroodjes
Diverse soorten kaas: Oude kaas | Jong belegen kaas | Brie | Camembert
Diverse soorten beleg: Ham | Serranoham | Kipfilet | Gerookte zalm
Diverse soorten zoet beleg: Chocoladehagel | Jam | Nutella
Roerei met bacon
Pancakes met Maple sirop
Yoghurt met muesli
Bloedworst met appel
Diverse soorten vers fruit
Rauwkostsalade, tomaat, komkommer
Jus d'orange, ijswater en appelsap
Koffiebar met koffie crème, cappuccino, espresso, latte macchiato
Diverse theemelanges

Paasontbijt

1e en 2e Paasdag | Zondag 20 & maandag 21 april 2025
Tussen 09:00 – 11:30 uur
Het Paasontbijt wordt gereserveerd in één van de ruimtes van Auberge de Rousch.

Het Paasontbijt is inclusief:
Bubbels
Paasbrood
Gekleurde (gekookte) eieren
Diverse soorten brood: Wit brood en Bruin roggebrood
Diverse soorten broodjes: Harde minibroodjes | Crackers | Croissants | Witte en grijze pistolets
Plakjes ontbijtkoek | Krentenbollen | Chocoladebroodjes
Diverse soorten kaas: Oude kaas | Jong belegen kaas | Brie | Camembert
Diverse soorten beleg: Ham | Serranoham | Kipfilet | Gerookte zalm
Diverse soorten zoet beleg: Chocoladehagel | Jam | Nutella
Roerei met bacon
Pancakes met Maple sirop
Yoghurt met muesli
Bloedworst met appel
Diverse soorten vers fruit
Rauwkostsalade, tomaat, komkommer
Jus d'orange, ijswater en appelsap
Koffiebar met koffie crème, cappuccino, espresso, latte macchiato
Diverse theemelanges

Paasontbijt

1e en 2e Paasdag | Zondag 20 & maandag 21 april 2025
Tussen 09:00 – 11:30 uur
Het Paasontbijt wordt gereserveerd in één van de ruimtes van Auberge de Rousch.

Het Paasontbijt is inclusief:
Bubbels
Paasbrood
Gekleurde (gekookte) eieren
Diverse soorten brood: Wit brood en Bruin roggebrood
Diverse soorten broodjes: Harde minibroodjes | Crackers | Croissants | Witte en grijze pistolets
Plakjes ontbijtkoek | Krentenbollen | Chocoladebroodjes
Diverse soorten kaas: Oude kaas | Jong belegen kaas | Brie | Camembert
Diverse soorten beleg: Ham | Serranoham | Kipfilet | Gerookte zalm
Diverse soorten zoet beleg: Chocoladehagel | Jam | Nutella
Roerei met bacon
Pancakes met Maple sirop
Yoghurt met muesli
Bloedworst met appel
Diverse soorten vers fruit
Rauwkostsalade, tomaat, komkommer
Jus d'orange, ijswater en appelsap
Koffiebar met koffie crème, cappuccino, espresso, latte macchiato
Diverse theemelanges


De prijs van dit ontbijt bedraagt € 25,50 per persoon.
Onze kleine gasten (van 4 tot 10 jaar) betalen € 1,60 per levensjaar.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk via onze website, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasontbijt’.
Op deze dag kunt u geen gebruik maken (inwisselen) van externe of Smart-Market cadeaubonnen.

Betaling en annuleringsvoorwaarden
Uiterlijk 2 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk 72 uur voor uw reservering te voldoen. Mocht u betaald hebben en alsnog niet kunnen komen dan zullen de onderstaande annuleringsvoorwaarden gelden:

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor uw reservering. Bij annulering binnen 72 uur ontvangt u van ons een voucher voor het totaalbedrag van uw reservering. Bij annulering op de dag zelf zijn wij genoodzaakt om 50% van het totaalbedrag in rekening te brengen.
Wijzigingen of annuleringen dienen per mail te worden doorgegeven.

3 of 5-gangen Paasmenu

Wij serveren het Paasmenu vanaf 14 april t/m 21 april 2025

Amuse
Gerookte kuikenborst met courgette en mierikswortelcrème

1e voorgerecht*
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & togarashi | Wakame
Wijn: Montespina  Verdejo, Rueda, Spanje

2e voorgerecht
Iberico ham | Gebakken ravioli gevuld met ricotta en spinazie | Kleine salade | Groene asperge | Mango | Citrusdressing
Wijn: Les Sensibles, Viognier, Lanquedoc, Frankrijk

Tussengerecht
Dorade en coquille | Gele biet | Witte asperge | Rösti | Kreeftensaus
Wijn: ‘Don David, Chardonnay, Salta, Argentinië‘

Hoofdgerecht
Tournedos | Aardpeer | Haricots verts | Rode paprika en courgette | Rode wijnsaus met shiitake en gember
Wijn: Navarro Correas, Malbec, Mendoza, Argentinië

3 of 5-gangen Paasmenu

Wij serveren het Paasmenu vanaf 14 april t/m 21 april 2025

Amuse
Gerookte kuikenborst met courgette en mierikswortelcrème

1e voorgerecht*
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & togarashi | Wakame
Wijn: Montespina  Verdejo, Rueda, Spanje

2e voorgerecht
Iberico ham | Gebakken ravioli gevuld met ricotta en spinazie | Kleine salade | Groene asperge | Mango | Citrusdressing
Wijn: Les Sensibles, Viognier, Lanquedoc, Frankrijk

Tussengerecht
Dorade en coquille | Gele biet | Witte asperge | Rösti | Kreeftensaus
Wijn: ‘Don David, Chardonnay, Salta, Argentinië‘

Hoofdgerecht
Tournedos | Aardpeer | Haricots verts | Rode paprika en courgette | Rode wijnsaus met shiitake en gember
Wijn: Navarro Correas, Malbec, Mendoza, Argentinië

Nagerecht
Taartje gele room | Verse bosbessen | Cheesecake parfait
Wijn: Grimaldi, Brachetto, Piëmonte, italié

Prijs
De prijs van dit 5-gangen Paasmenu bedraagt € 72,50 per persoon.
De prijs voor het 3-gangen Paasmenu (1e voorgerecht*, hoofdgerecht, nagerecht) bedraagt € 49,95 per persoon.

Wijnarrangement 3-gangen € 24,00
Wijnarrangement 5-gangen € 32,50

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk via onze website, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasmenu’.
Geef bij reserveren door of u kiest voor het 3- of 5 –gangen menu en of u gebruik maakt van het bijpassend wijnarrangement.

3 of 5-gangen Paasmenu

Wij serveren het Paasmenu vanaf 14 april t/m 21 april 2025

Amuse
Gerookte kuikenborst met courgette en mierikswortelcrème

1e voorgerecht*
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & togarashi | Wakame
Wijn: Montespina  Verdejo, Rueda, Spanje

2e voorgerecht
Iberico ham | Gebakken ravioli gevuld met ricotta en spinazie | Kleine salade | Groene asperge | Mango | Citrusdressing
Wijn: Les Sensibles, Viognier, Lanquedoc, Frankrijk

Tussengerecht
Dorade en coquille | Gele biet | Witte asperge | Rösti | Kreeftensaus
Wijn: ‘Don David, Chardonnay, Salta, Argentinië‘

Hoofdgerecht
Tournedos | Aardpeer | Haricots verts | Rode paprika en courgette | Rode wijnsaus met shiitake en gember
Wijn: Navarro Correas, Malbec, Mendoza, Argentinië

3 of 5-gangen Paasmenu

Wij serveren het Paasmenu vanaf 14 april t/m 21 april 2025

Amuse
Gerookte kuikenborst met courgette en mierikswortelcrème

1e voorgerecht*
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & togarashi | Wakame
Wijn: Montespina  Verdejo, Rueda, Spanje

2e voorgerecht
Iberico ham | Gebakken ravioli gevuld met ricotta en spinazie | Kleine salade | Groene asperge | Mango | Citrusdressing
Wijn: Les Sensibles, Viognier, Lanquedoc, Frankrijk

Tussengerecht
Dorade en coquille | Gele biet | Witte asperge | Rösti | Kreeftensaus
Wijn: ‘Don David, Chardonnay, Salta, Argentinië‘

Hoofdgerecht
Tournedos | Aardpeer | Haricots verts | Rode paprika en courgette | Rode wijnsaus met shiitake en gember
Wijn: Navarro Correas, Malbec, Mendoza, Argentinië

3 of 5-gangen Paasmenu

Wij serveren het Paasmenu vanaf 14 april t/m 21 april 2025

Amuse
Gerookte kuikenborst met courgette en mierikswortelcrème

1e voorgerecht*
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & togarashi | Wakame
Wijn: Montespina  Verdejo, Rueda, Spanje

2e voorgerecht
Iberico ham | Gebakken ravioli gevuld met ricotta en spinazie | Kleine salade | Groene asperge | Mango | Citrusdressing
Wijn: Les Sensibles, Viognier, Lanquedoc, Frankrijk

Tussengerecht
Dorade en coquille | Gele biet | Witte asperge | Rösti | Kreeftensaus
Wijn: ‘Don David, Chardonnay, Salta, Argentinië‘

Hoofdgerecht
Tournedos | Aardpeer | Haricots verts | Rode paprika en courgette | Rode wijnsaus met shiitake en gember
Wijn: Navarro Correas, Malbec, Mendoza, Argentinië

Nagerecht
Taartje gele room | Verse bosbessen | Cheesecake parfait
Wijn: Grimaldi, Brachetto, Piëmonte, italié

Prijs
De prijs van dit 5-gangen Paasmenu bedraagt € 72,50 per persoon.
De prijs voor het 3-gangen Paasmenu (1e voorgerecht*, hoofdgerecht, nagerecht) bedraagt € 49,95 per persoon.

Wijnarrangement 3-gangen € 24,00
Wijnarrangement 5-gangen € 32,50

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk via onze website, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasmenu’.
Geef bij reserveren door of u kiest voor het 3- of 5 –gangen menu en of u gebruik maakt van het bijpassend wijnarrangement.

Paasbrunch

1e en 2e Paasdag | 20 & 21 April 2025
Het ontvangst van de brunch is tussen 12:00 en 13:00 uur

Voorgerechten
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & Togarashi | Wakame
***
Saladebar: Salade melée | Rode sla | Veldsla | Lollo Rosso | IJsbergsla | Frisée
Tomaat | Komkommer | Paprika | Walnoten | Cashewnoten | Amandelen | Pompoenpitten | Quinoa salade | Ansjovis | Croutons | Parmezaanse kaas | Frambozendressing | Kruidendressing
Garnituren: Gebakken scampi | Gekonfijte eendenborst | Warme geitenkaas
***
Rundercarpaccio | Tartufatacrème | Truffelsalami | Shiitake
***
Burratine | Balsamico aubergine | Frisée | Gebakken ananas | Tomaat uit de oven | Parmaham | Muscatel dressing | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

Soep
Aspergesoep | Bieslook

Hoofdgerechten
Asperges | Krulstaart achterham | Gerookte zalm | Krielaardappel | Rucola | Peterselie-ei | Botersaus | Beurre blanc
***
Lamsfilet | Tartufata-Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Bosui | Sperziebonen en snijbonen | Spaghetti aglio e olio
***
‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Zwarte knoflooksaus met room en uitjes | Stroganoffsaus |  Kruidenboter | Bimi | Courgette uit de oven | Rösti

Paasbrunch

1e en 2e Paasdag | 20 & 21 April 2025
Het ontvangst van de brunch is tussen 12:00 en 13:00 uur

Voorgerechten
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & Togarashi | Wakame
***
Saladebar: Salade melée | Rode sla | Veldsla | Lollo Rosso | IJsbergsla | Frisée
Tomaat | Komkommer | Paprika | Walnoten | Cashewnoten | Amandelen | Pompoenpitten | Quinoa salade | Ansjovis | Croutons | Parmezaanse kaas | Frambozendressing | Kruidendressing
Garnituren: Gebakken scampi | Gekonfijte eendenborst | Warme geitenkaas
***
Rundercarpaccio | Tartufatacrème | Truffelsalami | Shiitake
***
Burratine | Balsamico aubergine | Frisée | Gebakken ananas | Tomaat uit de oven | Parmaham | Muscatel dressing | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

Soep
Aspergesoep | Bieslook

Hoofdgerechten
Asperges | Krulstaart achterham | Gerookte zalm | Krielaardappel | Rucola | Peterselie-ei | Botersaus | Beurre blanc
***
Lamsfilet | Tartufata-Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Bosui | Sperziebonen en snijbonen | Spaghetti aglio e olio
***
‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Zwarte knoflooksaus met room en uitjes | Stroganoffsaus |  Kruidenboter | Bimi | Courgette uit de oven | Rösti

Nagerechten
Vanille-ijs | Kersensaus | Chocoladesaus | Toblerone Parfait
Taartje met gele room | Verse bosbessen | Cheesecake parfait
Crème brûlée
Vers fruit
| Twee soorten vruchtenbavarois | Sachertorte
Kaasplateau | 8 Europese kazen | Stroop | Druiven
Bij het dessertbuffet serveren wij een glaasje rode Port of dessertwijn
Koffie- en theebar | Bonbons
Rüdesheimer koffie

Prijs
De prijs van deze brunch bedraagt € 72,50 per persoon.
Inclusief de volgende drankjes: koffie, thee, bier van het vat, fris en huiswijn, welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen.

Kinderbuffet (tot 10 jaar)
Tomatensoep, frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje.
De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 23,50 per persoon en is inclusief frisdrank.
Kinderen van 10-14 jaar die mee-eten bij het grote buffet: € 37,00 per persoon.
Kinderen van 14-18 jaar die mee-eten bij het grote buffet: € 53,50 per persoon.

Reserveren
Reserveren is noodzakelijk via onze website, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Paasbrunch’

Betaling en annuleringsvoorwaarden
Uiterlijk 2 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk 72 uur voor uw reservering te voldoen. Mocht u betaald hebben en alsnog niet kunnen komen dan zullen de onderstaande annuleringsvoorwaarden gelden:
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 72 uur voor uw reservering. Bij annulering binnen 72 uur ontvangt u van ons een voucher voor het totaalbedrag van uw reservering. Bij annulering op de dag zelf zijn wij genoodzaakt om 50% van het totaalbedrag in rekening te brengen.

Wijzigingen of annuleringen dienen per mail te worden doorgegeven.

Paasbrunch

1e en 2e Paasdag | 20 & 21 April 2025
Het ontvangst van de brunch is tussen 12:00 en 13:00 uur

Voorgerechten
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & Togarashi | Wakame
***
Saladebar: Salade melée | Rode sla | Veldsla | Lollo Rosso | IJsbergsla | Frisée
Tomaat | Komkommer | Paprika | Walnoten | Cashewnoten | Amandelen | Pompoenpitten | Quinoa salade | Ansjovis | Croutons | Parmezaanse kaas | Frambozendressing | Kruidendressing
Garnituren: Gebakken scampi | Gekonfijte eendenborst | Warme geitenkaas
***
Rundercarpaccio | Tartufatacrème | Truffelsalami | Shiitake
***
Burratine | Balsamico aubergine | Frisée | Gebakken ananas | Tomaat uit de oven | Parmaham | Muscatel dressing | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

Soep
Aspergesoep | Bieslook

Hoofdgerechten
Asperges | Krulstaart achterham | Gerookte zalm | Krielaardappel | Rucola | Peterselie-ei | Botersaus | Beurre blanc
***
Lamsfilet | Tartufata-Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Bosui | Sperziebonen en snijbonen | Spaghetti aglio e olio
***
‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Zwarte knoflooksaus met room en uitjes | Stroganoffsaus |  Kruidenboter | Bimi | Courgette uit de oven | Rösti

Paasbrunch

1e en 2e Paasdag | 20 & 21 April 2025
Het ontvangst van de brunch is tussen 12:00 en 13:00 uur

Voorgerechten
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & Togarashi | Wakame
***
Saladebar: Salade melée | Rode sla | Veldsla | Lollo Rosso | IJsbergsla | Frisée
Tomaat | Komkommer | Paprika | Walnoten | Cashewnoten | Amandelen | Pompoenpitten | Quinoa salade | Ansjovis | Croutons | Parmezaanse kaas | Frambozendressing | Kruidendressing
Garnituren: Gebakken scampi | Gekonfijte eendenborst | Warme geitenkaas
***
Rundercarpaccio | Tartufatacrème | Truffelsalami | Shiitake
***
Burratine | Balsamico aubergine | Frisée | Gebakken ananas | Tomaat uit de oven | Parmaham | Muscatel dressing | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

Soep
Aspergesoep | Bieslook

Hoofdgerechten
Asperges | Krulstaart achterham | Gerookte zalm | Krielaardappel | Rucola | Peterselie-ei | Botersaus | Beurre blanc
***
Lamsfilet | Tartufata-Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Bosui | Sperziebonen en snijbonen | Spaghetti aglio e olio
***
‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Zwarte knoflooksaus met room en uitjes | Stroganoffsaus |  Kruidenboter | Bimi | Courgette uit de oven | Rösti

Paasbrunch

1e en 2e Paasdag | 20 & 21 April 2025
Het ontvangst van de brunch is tussen 12:00 en 13:00 uur

Voorgerechten
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & Togarashi | Wakame
***
Saladebar: Salade melée | Rode sla | Veldsla | Lollo Rosso | IJsbergsla | Frisée
Tomaat | Komkommer | Paprika | Walnoten | Cashewnoten | Amandelen | Pompoenpitten | Quinoa salade | Ansjovis | Croutons | Parmezaanse kaas | Frambozendressing | Kruidendressing
Garnituren: Gebakken scampi | Gekonfijte eendenborst | Warme geitenkaas
***
Rundercarpaccio | Tartufatacrème | Truffelsalami | Shiitake
***
Burratine | Balsamico aubergine | Frisée | Gebakken ananas | Tomaat uit de oven | Parmaham | Muscatel dressing | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas

Soep
Aspergesoep | Bieslook

Hoofdgerechten
Asperges | Krulstaart achterham | Gerookte zalm | Krielaardappel | Rucola | Peterselie-ei | Botersaus | Beurre blanc
***
Lamsfilet | Tartufata-Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Bosui | Sperziebonen en snijbonen | Spaghetti aglio e olio
***
‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Zwarte knoflooksaus met room en uitjes | Stroganoffsaus |  Kruidenboter | Bimi | Courgette uit de oven | Rösti

Nagerechten
Vanille-ijs | Kersensaus | Chocoladesaus | Toblerone Parfait
Taartje met gele room | Verse bosbessen | Cheesecake parfait
Crème brûlée
Vers fruit
| Twee soorten vruchtenbavarois | Sachertorte
Kaasplateau | 8 Europese kazen | Stroop | Druiven
Bij het dessertbuffet serveren wij een glaasje rode Port of dessertwijn
Koffie- en theebar | Bonbons
Rüdesheimer koffie

Prijs
De prijs van deze brunch bedraagt € 72,50 per persoon.
Inclusief de volgende drankjes: koffie, thee, bier van het vat, fris en huiswijn, welke u tussen 12.00 en 16.00 uur zelf aan de bar kunt halen.

Kinderbuffet (tot 10 jaar)
Tomatensoep, frikadel, kroket, kipschnitzel, knakworst, frites, mayonaise, appelmoes en een kinderijsje.
De prijs van dit kinderbuffet bedraagt € 23,50 per persoon en is inclusief frisdrank.
Kinderen van 10-14 jaar die mee-eten bij het grote buffet: € 37,00 per persoon.
Kinderen van 14-18 jaar die mee-eten bij het grote buffet: € 53,50 per persoon.

De Rousch logo
per persoon
Download het menu als PDF

Feestdagen

Beleef feestdagen en bijzondere momenten bij Auberge de Rousch met speciaal samengestelde menu’s en sfeervolle arrangementen voor elke gelegenheid, zoals Sinterklaas, Kerstmis, Oudjaar, Pasen, Valentijnsdag, Moederdag en Vaderdag.

Specials & Events

Geniet van unieke specials bij Auberge de Rousch, zoals onze wijn- en visproeverijen, jazzbrunches en feestavonden. Laat u verrassen door seizoensgebonden acties en lokale evenementen, speciaal voor liefhebbers uit de regio.

De makkelijke route

Wandelen van het hotel naar de restaurants en omgekeerd is kort en gemakkelijk.

Kies het hotel of de restaurants als startpunt. Volg daarna de stappen van 1 tot 6.

Blijf op de hoogte!

Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van onze culinaire acties en evenementen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Velden met een * zijn verplicht
Fijn! Het formulier is verzonden.
Helaas! Er ging iets mis met het verzenden...