
Paasontbijt
1e en 2e Paasdag | Zondag 20 & maandag 21 april 2025
Tussen 09:00 – 11:30 uur
Het Paasontbijt wordt gereserveerd in één van de ruimtes van Auberge de Rousch.
Het Paasontbijt is inclusief:
Bubbels
Paasbrood
Gekleurde (gekookte) eieren
Diverse soorten brood: Wit brood en Bruin roggebrood
Diverse soorten broodjes: Harde minibroodjes | Crackers | Croissants | Witte en grijze pistolets
Plakjes ontbijtkoek | Krentenbollen | Chocoladebroodjes
Diverse soorten kaas: Oude kaas | Jong belegen kaas | Brie | Camembert
Diverse soorten beleg: Ham | Serranoham | Kipfilet | Gerookte zalm
Diverse soorten zoet beleg: Chocoladehagel | Jam | Nutella
Roerei met bacon
Pancakes met Maple sirop
Yoghurt met muesli
Bloedworst met appel
Diverse soorten vers fruit
Rauwkostsalade, tomaat, komkommer
Jus d'orange, ijswater en appelsap
Koffiebar met koffie crème, cappuccino, espresso, latte macchiato
Diverse theemelanges






3 of 5-gangen Paasmenu
Wij serveren het Paasmenu vanaf 14 april t/m 21 april 2025
Amuse
Gerookte kuikenborst met courgette en mierikswortelcrème
1e voorgerecht*
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & togarashi | Wakame
Wijn: Montespina Verdejo, Rueda, Spanje
2e voorgerecht
Iberico ham | Gebakken ravioli gevuld met ricotta en spinazie | Kleine salade | Groene asperge | Mango | Citrusdressing
Wijn: Les Sensibles, Viognier, Lanquedoc, Frankrijk
Tussengerecht
Dorade en coquille | Gele biet | Witte asperge | Rösti | Kreeftensaus
Wijn: ‘Don David, Chardonnay, Salta, Argentinië‘
Hoofdgerecht
Tournedos | Aardpeer | Haricots verts | Rode paprika en courgette | Rode wijnsaus met shiitake en gember
Wijn: Navarro Correas, Malbec, Mendoza, Argentinië






Paasbrunch
1e en 2e Paasdag | 20 & 21 April 2025
Het ontvangst van de brunch is tussen 12:00 en 13:00 uur
Voorgerechten
Sashimi van tonijn | Chinese kool | Radijs | Shiitake | Coulis van paprika, tomaat & Togarashi | Wakame
***
Saladebar: Salade melée | Rode sla | Veldsla | Lollo Rosso | IJsbergsla | Frisée
Tomaat | Komkommer | Paprika | Walnoten | Cashewnoten | Amandelen | Pompoenpitten | Quinoa salade | Ansjovis | Croutons | Parmezaanse kaas | Frambozendressing | Kruidendressing
Garnituren: Gebakken scampi | Gekonfijte eendenborst | Warme geitenkaas
***
Rundercarpaccio | Tartufatacrème | Truffelsalami | Shiitake
***
Burratine | Balsamico aubergine | Frisée | Gebakken ananas | Tomaat uit de oven | Parmaham | Muscatel dressing | Pijnboompitjes | Parmezaanse kaas
Soep
Aspergesoep | Bieslook
Hoofdgerechten
Asperges | Krulstaart achterham | Gerookte zalm | Krielaardappel | Rucola | Peterselie-ei | Botersaus | Beurre blanc
***
Lamsfilet | Tartufata-Portsaus met draadjesvlees van kalfswang | Bosui | Sperziebonen en snijbonen | Spaghetti aglio e olio
***
‘Grain Fed’ Black Angus Tournedos | Zwarte knoflooksaus met room en uitjes | Stroganoffsaus | Kruidenboter | Bimi | Courgette uit de oven | Rösti



Feestdagen
Specials & Events
De makkelijke route
Kies het hotel of de restaurants als startpunt. Volg daarna de stappen van 1 tot 6.
Blijf op de hoogte!
Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van onze culinaire acties en evenementen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.