Finden Sie sie direkt und einfach über die Schaltfläche unten.
Herfstmenu
Auberge de Rousch
van 3 oktober t/m 30 november 2024
Dit 3-gangen menu bestaat uit:
Bij het hoofdgerecht en het nagerecht heeft u de keuze uit twee gerechten.
Voorgerecht:
Pompoenvelouté | Bosui | Tomaat | Tartufata | Pistachecrumble
Hoofdgerecht:
Wildzwijnshaasje | Puree met wijnzuurkool | Spruiten | Aubergine | Paprika uit de oven | Mosterdsaus met oude jenever
‘Cabernet Sauvignon, Monjardin, Navarra, Spanje’ € 9,25 per glas
of
Hazenrugmedaillons | Wildpeper | Puree met pompoen | Roomzuurkool | Haricots verts
‘Cluster Barrique, Mavrud/Rubin, Bulgarije’ € 8,25 per glas
Nagerecht:
Sinaasappelbavarois met Cointreau | Chocolade ijs | Vanille-passievrucht-sabayon
of
Dame blanche | Vanille ijs | Warme chocoladesaus
Normale prijs: € 48,50 per persoon
nu voor € 37,50 per persoon
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Finden Sie sie direkt und einfach über die Schaltfläche unten.
Dies kann direkt und einfach über den Button unten erfolgen.