Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Herfstmenu

                                                                                                                                         

Herfstmenu

Auberge de Rousch
van 3 oktober t/m 30 november 2024

 

Dit 3-gangen menu bestaat uit:
Bij het hoofdgerecht en het nagerecht heeft u de keuze uit twee gerechten.

 

Voorgerecht:
Pompoenvelouté | Bosui | Tomaat | Tartufata | Pistachecrumble

 

Hoofdgerecht:
Wildzwijnshaasje | Puree met wijnzuurkool | Spruiten | Aubergine | Paprika uit de oven | Mosterdsaus met oude jenever
‘Cabernet Sauvignon, Monjardin, Navarra, Spanje’ € 9,25 per glas
of
Hazenrugmedaillons | Wildpeper | Puree met pompoen | Roomzuurkool | Haricots verts
‘Cluster Barrique, Mavrud/Rubin, Bulgarije’ € 8,25 per glas

 

Nagerecht:
Sinaasappelbavarois met Cointreau | Chocolade ijs | Vanille-passievrucht-sabayon
of
Dame blanche | Vanille ijs | Warme chocoladesaus

 

Normale prijs: € 48,50 per persoon
nu voor € 37,50 per persoon