Vier Kerst 2024 bij Auberge de Rousch! Ontdek per datum de mogelijkheden hieronder en vier de feestdagen in stijl bij Auberge de Rousch.
Reserveren
Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. één van bovenstaande activiteiten.
Wij verzoeken u in uw reservering duidelijk te vermelden:
- het aantal volwassenen
- het aantal kinderen met de leeftijd per kind
- aantal personen met begeleidende wijnen
- Eventuele allergenen**
**Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief. Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.
24 december 2024
4-gangen Kerstdiner - 18:00-22:00
Prijs: € 105,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
4-gangen diner | 24 december
18:00-22:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 18:00 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Timbaal | Tomatenbavarois | Scampi | Mierikswortelcrème | Bieslook
Lepel | Serranoham | Artisjok | Parmezaanse kaas | Balsamico
25 december 2024
5-gangen Kerstlunch - 12:00-16:00
Prijs: € 125,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 125,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstdiner in buffetvorm - 19:00-23:00
Prijs: € 125,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 125,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
5-gangen lunch | 25 december
12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Koude spinazievelouté | Gerookte eendenborst | Sinaasappelcoulis
Lepel | Tataki van tonijn | Wakame | Gemberflakes | Kikkoman
Brunch | 25 december
12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Gekonfijte eendenborst | Mosterd-mangocrème
Koude paprikavelouté | Tougariachi | Geitenkaasparels
Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Noorse- en Hollandse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus
5-gangen diner | 25 december
19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Koude spinazievelouté | Gerookte eendenborst | Sinaasappelcoulis
Lepel | Tataki van tonijn | Wakame | Gemberflakes | Kikkoman
Dinerbuffet | 25 december
19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdinerbuffet is tussen 19:00 en 20:00 uur, wij openen de poort vanaf 18.40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Gekonfijte eendenborst | Mosterd-mangocrème
Koude paprikavelouté | Tougariachi | Geitenkaasparels
Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Noorse- en Hollandse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus
26 december 2024
3-gangen Kerstlunch - 12:00-15:00
Prijs: € 82,50 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
Kerstbrunch in buffetvorm - 12:00-16:00
Prijs: € 125,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
5-gangen Kerstdiner - 19:00-23:00
Prijs: € 125,00 p.p.
inclusief een Hollands drankarrangement
3-gangen lunch | 26 december
12:00-15:00 uur
De ontvangst voor de Kerstlunch is om 12:00 uur, de poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Koude spinazievelouté | Gerookte eendenborst | Sinaasappelcoulis
Lepel | Tataki van tonijn | Wakame | Gemberflakes | Kikkoman
Brunch | 26 december
12:00-16:00 uur
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur. De poort opent vanaf 11:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Lepel | Gekonfijte eendenborst | Mosterd-mangocrème
Koude paprikavelouté | Tougariachi | Geitenkaasparels
Voorgerechten
Vispalet: Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Noorse- en Hollandse garnalen | Maatjes | Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui | Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus
5-gangen diner | 26 december
19:00-23:00 uur
De ontvangst voor het Kerstdiner is om 19:00 uur, de poort opent vanaf 18:40 uur.
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.
Een Kerstgroet uit de keuken
Koude spinazievelouté | Gerookte eendenborst | Sinaasappelcoulis
Lepel | Tataki van tonijn | Wakame | Gemberflakes | Kikkoman
Feestdagen
Specials & Events
De makkelijke route
Kies het hotel of de restaurants als startpunt. Volg daarna de stappen van 1 tot 6.
Blijf op de hoogte!
Wilt u regelmatig op de hoogte blijven van onze culinaire acties en evenementen?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.