Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Jazz Brunch 28 april 2024

Op 28 april 2024 vindt de Jaarlijkse Jazzbrunch plaats bij Auberge de Rousch de muzikale omlijsting wordt verzorgd door de band

Jay Jay’s Border Jazzmen.

 

Opgericht door trombonist Jan (“Jay Jay”) Janssen in de grensplaats (“Border”) Dinxperlo is dit enthousiaste orkest al bijna 25 jaar een graag geziene gast in clubs en op festivals in binnen en buitenland.

Jay Jay’s Border Jazzmen speelt traditionele jazz in Engelse stijl, maar maakt regelmatig uitstapjes naar blues-, country- en latin-muziek. Ook hits uit de jaren vijftig en zestig horen tot het uitgebreide repertoire.

Verrassend is de grote rol van de close harmony-zang waarmee een breder publiek dan alleen jazzliefhebbers wordt aangesproken.

Tegelijkertijd kunt u genieten van onze heerlijke brunch. Deze brunch serveren wij in buffetvorm tussen 12.00 en 16.00 uur.
Ontvangst om 12:00 uur.

 

VOORGERECHTEN

Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas

***
Vitello tonnato
 | Kappertjes | Frisée | Gepofte tomaat
***

Proeverij van vis en schaaldieren | Gerookte zalm | Gerookte forel | Gerookte makreel | Rivierkreeftstaartjes | Scampi | Cocktailsaus | Wasabicrème
***
Crostini bar

Crostini | Gerookte kuikenborst | Paprika | Mierikswortelcrème
Crostini | Aubergine | Humus | Geitenkaas parels | Witte balsamico siroop
Crostini | Serranoham | Manchego | Courgette | Pedro Ximénez dressing
Crostini | Garnalen | Avocado | Malt-Whiskey saus
***

                                                                                                                            

SOEP

Tomatenvelouté | Mozzarella | Basilicum
 

HOOFDGERECHTEN

‘Limburgs goud’
Asperges | Verse tonijn | Oosterse marinade | Beurre Blanc | Rucola
Asperges | Gekookte ham | Botersaus | Krielaardappel | Peterselie-ei
***
Zeebaars
| Salsa van tomaat en Hollandse garnalen | Aardappelpuree met courgette | Spinazie |
Kerriesaus met koriander en citroengras
***
‘Grain Fed Black Angus’ Entrecôte
| Kruidenboter | Stroganoffsaus | Roseval aardappel |
Gegratineerde witlof | Peulvruchten

 

NAGERECHTEN

Kaasplateau | 5 Europese kazen | Druiven | Noten | Vijgenjam | Walnoten | Crackers
Bij het kaasbuffet zal een glaasje Tawny of Ruby port klaarstaan
Chocolade ijs | Advocaat sabayon | Grenache
Verse aardbeien | Pernod sabayon
Vanille ijs | Warme chocoladesaus
Mini vruchten-bavarois taartjes
Grand Manier parfait | Pecannoten | Witte chocolade chips | Sinaasappel-aardbei coulis
Bij het dessertbuffet zal een glaasje dessertwijn klaarstaan

BIERBAR

Assorti van verschillende soorten bieren die u bij de bierbar kunt halen.

 

Prijs: €62,50 per persoon

Inclusief koffie, thee, water, frisdranken, bier van het vat en huiswijnen tussen 12:00-16:00 uur.

 

Reserveren vooraf: 045-5715890 of info@derousch.nl o.v.v. Jazzbrunch