Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
De ontvangst voor de Kerstbrunch is tussen 12:00 en 13:00 uur
U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstcocktail
Vispalet:
Gerookte zalm | Makreel | Paling | Verse zalm | Noorse- en Hollandse garnalen | Maatjes |
Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée | Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma tomaat en zoete ui |
Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus
****
Carpaccio van rund | Tartufata crème | Rucola | Pijnboompitjes | Tomaat | Olijfolie & balsamico | Parmezaanse kaas
****
Burrata | Tomaat | Serranoham | Olijfolie | Balsamicodressing | Basilicum
****
Paddenstoelenvelouté | Gerookte kuikenborst | Couscous van broccoli
Doradefilet | Zoete aardappelpuree | Gepofte knolselderij | Snijboontjes | Witte portsaus met groene pepers en kervel
****
‘Grain Fed’ Black Angus tournedos | Aardappelgratin | Courgette en paprika uit de oven | Zoetzure venkel |Haricots verts | Stroganoffsaus | Madeirasaus met kalfsfond en roze pepers
****
Duet van hazenrugfilet en medaillon van hertenfilet | Roseval aardappel | Preiselbeeren | Bimi | Schorseneren | Morillesaus met Marsala
8 Europese kazen | Mango-gemberchutney | Stroop | Druiven | Noten | Zwartbrood |
Vijgenbrood | Crackers
Vanille ijs | Kersensaus | Chocoladesaus
Miserable
Panna cotta | Bosbessen | Mango-coulis
Sinaasappelbavarois | Chocolade ijs | Passievruchtsabayon
Bruine en witte chocolademousse | Frambozencoulis
Koffie- en thee buffet | Irish Coffee | Bonbons
Aanbetaling
Om op de dag zelf zo veel mogelijk aandacht te kunnen besteden aan de gasten, ontvangt u van ons in de 2 weken voorafgaand aan uw reservering een email met een betaallink voor het totaal bedrag van uw reservering.
Wij vragen u dit uiterlijk voor 20 december 2023 te voldoen.