Tafel reserveren Kamer boeken

Facebook

Dinerbuffet: 25 december

25 december 2024

De ontvangst voor het Kerstdinerbuffet is tussen 19:00 en 20:00 uur. Wij openen de poort vanaf 18:40 uur.
 

U wordt ontvangen met een sprankelende Kerstbubbel.

 

Een Kerstgroet uit de keuken:

Lepel | Gekonfijte eendenborst | Mosterd-mangocrème
Koude paprikavelouté | Tougariachi | Geitenkaasparels

 

Voorgerechten

Vispalet:

Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gerookte forel | Verse zalm | Noorse- en Hollandse garnalen | Maatjes |

Black Tiger scampi’s | Rivierkreeftstaartjes | Oesters | Sashimi van tonijn | Salade mêlée |

Komkommer-dillesalade | Zoetzure venkelsalade | Salade van Roma-tomaat en zoete ui |

Wasabi | Kikkoman | Cocktailsaus | Remouladesaus | Kerriesaus

****

Hertencarpaccio | Paddenstoelen | Rode paprika | Kastanjes | Zoetzure venkel |

Carrées van Granny Smith | Frisée | Radicchio Rosso | Rijpenaer 

****

Creatie | Schwarzwalder ham | Serranoham | Parmaham | Parmezaanse kaas | Kleine salade | Artisjok |
PX-dressing

****

Pompoenvelouté | Bosui  | Tomaat | Tartufata | Pistache crumble

 

Hoofdgerechten

Gebakken zeebaars | Ravioli met ricotta en spinazie | Haricots verts | Basilicum-Beurre blanc saus |
Tomaat-concassé

****

‘Grain-fed’ Black Angus Tournedos | Aardappelgratin met witlof | Ratatouille van groenten | Broccoli | Pepersaus | Portsaus met uitjes

****

Wildzwijnshaasje | Wildpeper | Peer | Preiselbeeren | Spruiten | Zuurkoolstamppot met spekjes

 

 

Nagerechten

8 Europese kazen | Uien-frambozenchutney | Stroop | Druiven | Noten | Zwartbrood |
Vijgenbrood | Crackers

Vanille ijs | Kersensaus | Chocoladesaus

Gebakken kaneel-appel  | Vanille ijs | Vanille saus | Chocolade chips

Sachertorte | Cheesecake

Crème brûlée

Diverse soorten vruchtenbavarois

Koffie- en theebuffet | Irish Coffee | Bonbons

 

Dit Kerstdinerbuffet kost € 125,00 per persoon en is inclusief Kerstbubbel en tussen 19:00 en 23:00 uur

serveren wij frisdrank, bier van het vat, onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.

Wit: Kallfelz, Rivaner – Mosel, Duitsland

Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili

 

Voor onze kleine gasten (tot 10 jaar) serveren wij à € 28,50 per kind: Kipcocktail, fruitcocktail, tomatensoep, frikadel, kroket, knakworst, schnitzel, frites, appelmoes, sausjes en het dessertbuffet. Dit is inclusief frisdrank.

 

Reserveren is noodzakelijk, tel.: 045 – 571 58 90 of email: info@derousch.nl o.v.v. ‘Kerstdinerbuffet 25 december’

Bij eventuele dieetwensen of in het geval van allergenen voorzien wij u graag van een passend alternatief.

Maak dit a.u.b. kenbaar bij uw reservering.

Uiterlijk 3 weken voorafgaand aan uw reservering ontvangt u van ons een e-mail met een betaallink voor het totaalbedrag van uw reservering. Wij vragen u dit uiterlijk twee weken vóór uw reservering te voldoen. Mocht u betaald hebben en alsnog niet kunnen komen dan zullen de onderstaande annuleringsvoorwaarden gelden:
Annuleren is kosteloos mogelijk tot twee weken voor uw reservering. Bij annulering binnen twee weken ontvangt u van ons een voucher voor het totaalbedrag van uw reservering.

Wijzigingen of annuleringen dienen per mail te worden doorgegeven.