Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.
Een Kerstgroet uit de keuken
Koude spinazievelouté | Gerookte eendenborst | Sinaasappelcoulis
Lepel | Tataki van tonijn | Wakame | Gemberflakes | Kikkoman
Menu
Scampi | Avocado | Koud geserveerde mi-cuit steak van kabeljauw in kruiden-olijfolie gepocheerd | Wasabi-jus | Rode paprika | Zoetzure venkel
***
Balsamico portobello | Burratine | Gele biet | Tomaat | Parmaham | Gebakken peer | Muscatel dressing
***
Gebakken dorade | Sashimi van gemarineerde zalm | Pastinaak-wortel puree | Ahorn siroop | Courgette | Beurre blanc saus | Limoen
***
Hertenhaas | Porcini saus | Krokante aardappelgnocchi gevuld met spinazie en ricotta | Preiselberen | Witlof | Bimi
***
Taartje met rood fruit bavarois | Roze Gin-sabayon | Witte chocolade crumble | Stracciatella ijs
Dit 5-gangen Kerstdiner kost € 82,50 per persoon en is inclusief Kerstbubbel
en tussen 19:00 en 23:00 uur frisdrank, bier van het vat,
onderstaande wijnen, koffie en thee met bonbons.
Wit: Kallfelz, Rivaner – Duitsland
Rood: Agustinos Reserva, Carmenère – Valle de Maipo, Chili
Wilt u bijpassende wijnen bij iedere gang?
Dan rekenen wij een surplus van € 21,50 per persoon.
Kloosterkensweg 17
6419 Pj Heerlen
Facebook/derousch
Instagram/aubergederousch
Hotel
Henri Dunantstraat 1
6419 PB Heerlen
Facebook/hotelderousch
Instagram/hotelderousch
T +31 (0)45 571 58 90
info@derousch.nl
Vind ze direct en eenvoudig via onderstaande knop.